Aproape oficial: noua Alfa se va numi Mi.To!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.03.2008
Alfa Romeo Mi.To. Acesta va fi numele noului model de clasa mica al celor de la Alfa Romeo, conform Quattroruote.

Jurnalistii italieni de la Quattroruote au publicat astazi un material in care dau ca sigura denumirea Mi.To pentru urmatorul Alfa Romeo de segment mic. Desi conducerea Alfa nu a publicat inca nimic in legatura cu acest subiect, Quattroruote citeaza surse interne din cadrul producatorului italian.

Numele este o combinatie intre cuvantul italian Mito (mit) si primele doua litere ale oraselor Milano si Torino, intre care se afla centrul Alfa Romeo.

Va reamintim ca italienii au initiat, acum cateva luni, un concurs public in care europenii erau invitati sa aleaga un nume pentru urmasul lui Alfa Romeo Junior. Dupa ce publicul a ales numele "Furiosa", Alfa Romeo a considerat insa ca acesta nu reprezinta spiritul noului model, astfel ca totul a ramas la nivel de idee.

Noul Alfa Romeo Mi.To va fi prezentat cel mai probabil la Salonul de la Paris din toamna acestui an si va fi construit pe platforma lui Grande Punto.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru