Arcuri de suspensie din aur

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.11.2006
Nu este o pacaleala. H&R au dezvoltat primele arcuri de suspensie acoperite cu aur de 24 de carate. Seicii din Dubai sunt primii care au comandat seturile de 2000 de euro.

Care credeti ca este culmea absoluta a excentricitatii si exclusivitii in domeniul auto? O caroserie suflata cu aur? Volan de aur? Nici vorba. Raspunsul vine de la americanii de la H&R, care au dezvoltat primele arcuri de suspensie suflate cu aur de 24 de carate.

Producatorul afirma ca noile arcuri au o particularitate tehnica care le permite sa utilizeze la maximum elasticitatea aurului. In acest mod, noile arcuri vor putea fi atasate atat unui Smart cat si unui Maserati iar efectele sunt, spun cei de la H&R, evident pozitive, avand proprietati mai bune decat arcurile clasice.

Arcurile din aur H&R sunt incluse in optiunea sport prezentata de constructorul american pentru toate sistemele de suspensii proprii. Pretul acestei optiuni incepe de la 2000 de euro, variind in functie de dimensiunea arcurilor. Credeti ca este prea mult? Aflati ca au fost primite deja cateva zeci de comenzi din Orientul Mijlociu. Se pare ca seicii Dubaiului vor fi primii care se vor bucura de noua moda exclusiva.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru