Asa ar putea arata Mercedes SLC!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 02.08.2007
Mercedes SLC va fi un supercar 100% german, fara implicarea McLaren. Cifrele cheie: 700 CP si 200 mii $.

Va anuntam la sfarsitul lunii mai ca Mercedes s-a cam saturat de proiectele comune cu McLaren , care s-au dovedit a nu avea succes, si ca vor construi un nou supercar impreuna cu divizia HWA AG.

Divizia HWA este fondata de Hans-Werner Aufrecht, unul dintre parintii AMG-ului. Supercarul planuit de germani se va numi SLC si va fi bazat pe SL-Klasse.

Viitorul model va fi prevazut cu acoperis din fibra de carbon si usi cu deschidere verticala. Speculatiile sugereza ca motorizarea va fi asigurata de divizia AMG, prin intermediul V8-ului de 6.2 litri care sa dezvolte circa 700 de cai putere.

Se mai estimeaza ca urmatorul supercar semnat de producatorul din Stuttgart va costa in jur de 200.000 de dolari.

Comentarii (9)

  • Marius
    Mercedes SLC
    Mai e ceva de comentat?!...:)
    Sigur ca nu.
    E o opera de arta pe 4 roti.
    0 0
  • scipio
    slc
    este super masina...si daca performanta este asa cum ne este descrisa mai sus...cred ca va fi un best seller la categoria lui,avand in vedere pretul....ar fi fost frumos sa arate asa cum este acum in stadiul asta de proiect...dar nu are cum...oricum o sa fie ceva asemanator
    0 0
  • Esti un hotz! Macar de ti-ai face treaba cum trebuie!
    Ieri lasam un comentariu legat de acest SLC de la Mercedes! Azi o noua stire cu poza din linkul lasat in comentariu, CARE A DISPARUT DIN MOTIVE EDITORIALE!
    Draga Robert, sper ca acum crezi ca acela era un Viper, pt ca nu seamana deloc cu modelul prezentat aici! Apropo....daca tot ai folosit linkul pus de mine, macar un multumesc putea sa zici, dar probabil esti prea mandru! Lucram cam in aceeasi bransa, dar...nu asa se procedeaza! In fine...
    Probabil o sa fie ultimul comentariu pus vreodata pe Automarket, o sa ma si dezabonez...pt ca e grav ce se petrece aici...
    P.S.:
    Ai curaj sa-ti pui postul la bataie pe tema asta?
    Anume ca acela nu era noul SLC?(ma refer la minunatele fotografii spion)
    Bafta!
    0 0
  • Domnule explosiv_2003
    eu cred ca lucrati undeva pe la un site concurent, mai ales ca postati "anumite" link-uri. Stati linistit ca nu ne intereseaza concurenta!
    de ce nu va lasati dvs. adresa de mail si numele pentru a solutiona pe o cale sau alta injuriile pe care mi le-ati adresat..

    Vizavi de subiect vreau sa va repet ca Mercedes va construi un nou supercar - care n-o sa aiba nimic de a face cu McLaren - si care va reprezenta urmasul lui 300 SL Gullwing - studiati acest model si dupa mai vorbim !

    va rog foarte mult - nu mai postati link-uri de pe alte site-uri romanesti, la care poate lucrati sau nu!

    multumesc si curaj!, la dezvaluirea identitatii!
    0 0
  • exploziv_2003
    Ar fi ceva sa-mi postez adresa de e-mail aici, nu?
    In primul rand nu lucrez la nici un site concurent!
    In al 2-lea rand, linkurile respective le poate gasi oricine da un search cu Google pt "SLC".
    In al 3-lea rand nu consider ca ti-am adus injurii. Iar macar bunul simt ar fi fost corect sa functioneze! Nici nu mai stiu daca acele linkuri erau de la noi din tara...repet: Traiasca Google!
    Iar daca vrei sa stii cine sunt posteaza tu adresa de e-mail si iti scriu eu!
    O zi buna iti doresc!
    P.S.: In momentul in care va aparea prima poza oficiala a noului SLC...cu siguranta voi zambi, gandindu-ma cam cum te simti!
    0 0
  • da!
    Multumesc pentru entertainment!
    0 0
  • exploziv_2003
    Pt Robert
    P.S.2: Fii tu sincer si zi de unde ai tu poza aia, daca nu din linkurile postate de mine, fara sa ma gandesc ca ar fi o problema...By the way: mai sunt comentarii cu link-uri.... ;)
    0 0
  • exploziv_2003
    Pt Robert
    Smart answer! ;)
    You're the man!
    0 0
  • Uite si explicatii
    domnul meu ! tu chiar crezi ca am timp si chiar te simti legitimat sa-mi ceri socoteala?
    imi pare foarte rau- pozele au circulat pe internet iar link-urile postate de tine veneau in proportie de 80% dintr-o anumita directie...

    daca nu vrei sa intelegi ca MERCEDES a anuntat ca scoate MODEL NOU pe baza designului lui Gullwing 300 SL este treaba ta!

    Pozele spion au circulat prin presa auto occidentala ca fiind ale noului SLC! s-a speculat ca ar fi designul de Viper in partea frontala, dar presa germana a sustinut clar si sus ca este revigorarea unui design al anilor '50. si daca cauti vei gasi!
    adevarul il vom afla atunci, dar nu stiu de unde atata tam-tam pe tema asta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru