Asa arata noul Renault Twingo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.03.2007
Astazi la Salonul Auto de la Geneva, Renault a prezentat in premiera noua generatie a modelului Twingo.

Astazi la Salonul Auto de la Geneva, Renault a prezentat noul model Twingo. Desi este versiunea de productie, Twingo imprumuta foarte multe trasaturi de la conceptul prezentat acum doua luni, cu exceptia acoperisului panoramic, inlocuit cu unul normal la unele versiuni.

Modelul de clasa A este dinamic si usor de condus, motorizarea de top incluzand un propulsor turbo cu patru cilindri de 1.2 litri care dezvolta 100 de cai putere. La interior aspectul digitalizat al noului Twingo surprinde placut, la fel ca si turometrul amplasat solitar imediat sub volan. Celelalte instrumente de bord sunt amplasate central, pe consola de bord si au un afisaj digital.

Comentarii (25)

  • :)))
    super simpatic... super misto interiorul..
    0 0
  • florin
    doar 2 usi
    este frumos dar cu patru usi nu este?
    0 0
  • !
    arat bie mashinutza , pakat ca astia nu stiu sa faca o mashina frumoasa de la un capat la celalalt , mi se pare ca stopurile din spate ar trebui redesenate , in rest abia astept sa conduc unul , mai ales cu ceva 1.6 i 16 v :)
    0 0
  • bradshow
    Pt GT
    tu ai cumva Logan?oare nu ati obs ca cei de la Renault pt o masina marca Renault au pus un motor 1.2l cu 100bhp si ca sa isi bata joc de romanasii care cumpara Loganuri au pus 1.4 cu 75:))
    0 0
  • Adrian
    Felicitari
    Felicitari baieti pt excelentul tutorial despre excursia la Geneva, si pt k ne tineti mereu la curent cu cele mai tari noutati. Felicitari ;)
    0 0
  • AndreiRN
    Bizara
    O forma cam bizara si care nu este aerodinamica mai de loc dar cam asa fac francezi. Motorul este o pacaleala pt tineret. Adica un motor mic, turbo si compresie ridicata care produce multi cp dar are o uzura fff ridicata. In asa fel pe la 100k de km sau mai devreme va trebui sa-l schimbi sau sa dai masina la reciclat. In felul acesta Toyota o sa aiba piata la masini fiabile si rezistente cam in totalitate.
    0 0
  • frumushica
    Din cate imi dau eu seama va fi la pretz de sedan.
    Face nu face?
    0 0
  • A.Razvan
    :)
    PRETUL FACE DIFERENTA
    0 0
  • YMihai
    ...ptr AndreiRN
    ...prietene ...esti trist !!! Turbina nu are treaba cu compresia ridicata..sau daca are...atunci nu din cauza lor apare uzura ffffffffffffff ridicata. Turbina e acolo ptr a forta cantitatzi mai mari de aer (si implicit de combustibil)sa intre in camera de ardere, iar prin ardere sa se obtina o putere mai mare. Uzura nu este prezenta atata vreme cat racirea ansamblului motor se face corespunzator...iar de asta te asigur ca s-au ocupat inginerii de la Renault. Turatia este cea care creeaza uzura...insa prin prezenta turbinei tocmai asta se intampla fata de un motor aspirat.Se scade turatia !!! Cred k ar fi util sa te documentezi inainte sa debitezi pe forumuri...unii ar putea sa te creada.
    Un alt aspect este acela al gramaticii : cand articulezi un cuvant ...de obicei mai pui un " i " la sfarsit. Exemple : baieti - baietii , copii - copiii , bunici - bunicii...etc. Astfel ...francezii sunt cei ce nu fac masini aerodinamice...insa tinand cont ca e o masina de oras in special...arata suficient de aratos (parerea mea ...care este)

    Despre Toyota ...masini bune intr-adevar !!! Jos palaria !!!

    S-auzim de bine ...
    1 0
  • nush ce poate sa va placa la cutia asta. are acelasi cd player de cativa ani incoace si climatizarea de la megane. si am mai observat ca are doar 2 locuri in spate...super!
    0 0
  • Citroen
    Farurile sunt leit Citroen C1. Stopurile ar mai fi trebuit totusi lucrate, nu-s asa dratgute. Interior frumos. Interesante motivele florale, se poarta anul asta atat pe haine, pe telefoane si uite ca si pe masini :)
    0 0
  • Picolo
    Nice
    Arata binisor, nu prea pretentios...are sptiu pt cat e de mic...il poti impacheta...nu gluma...cat despre partea tehnik..nu prea am idee cam ce cuprinde in plus.
    In rest, sa fie de folos ;)
    0 0
  • Claudiu MINEA
    pas terrible...
    Eu unul preferam vechiul Twingo. Interiorul mi se pare cam nefericit organizat...
    0 0
  • iana benea
    old twingo
    ce face-lift trist! si-a pierdut identitatea... arata ca un hibrid cu dos de megane2 si ochi de yaris...
    interiorul ramane ok, desi nu-s innebunitoare imbunatatirile, caci era avant-gardist cind s-a lansat, acum e normal.
    preferam vechiul meu twingo!
    0 0
  • Marian
    Renault
    Da, asta ar fi o masina foarte buna pentru strazile mult prea aglomerate ale Romanieii! mai bine produceau asta la noi nu Loganul care nu este masina nici de oras nici de afara!
    0 0
  • raluca barla
    twingo
    foarte frumoasa si interesanta. eu am o astfel de masina bineinteles modelul vechi si sunt foarte multumita. este extraordinara si chiar daca este ica este foarte spatioasa si silentioasa mult diferita de tot ce apare la noi in tara referitor la marca romaneasca.
    1 0
  • stefan
    renault
    super masina am bagat 6 scaune in el in franta
    0 0
  • Cecilia
    Renault
    E foarte frumoasa masina, avand in vedere ca eu conduc unul fabricat in 1978, super faina.
    0 0
  • florin
    twingo
    eu am un model din 2000 si sunt foarte multumit de el, singuru lucru cam deranjant e ca n-am servo, in rest e chiar misto, poate la anu il schimb cu modelu asta
    0 0
  • wilson
    R T
    apropo tibi, daca te uiti mai bine la un Renaul Twingo si la un CITROËN C1 ai sa vezi ca farurile nu sunt leit
    0 0
  • renault twingo
    fffff dragut dar as vrea cu 4 usi!
    0 0
  • Pret
    Personal imi place !Insa nu stiu cum se poate achizitiona acest model in Ro. Stiu ca este disponibila in Europa, nu si la noi. exista posibilitate de cumparare de la dealeri Renault in Ro ?
    0 0
  • interesant
    Seamana foarte mult cu Polo GTI. Farurile parca sunt de VW, alungite in stil Peugeot.
    0 0
  • spuneti-mi si mie,cit costa modelul vechi de twingo,la pret de catalog? multam.
    0 0
  • marius
    marius
    imi spuneti si mie ce pret are twingo si ce consum are:-ss
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru