Asa va arata noua Skoda Superb?

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.08.2007
Dupa ce ieri v-am prezentat primele imagini spion cu sedanul ceh, revenim astazi cu noi informatii.

Dupa ce ieri v-am prezentat un set de imagini spion ale noii generatii Skoda Superb, revenim astazi cu o imagine prelucrata digital a viitorului sedan ceh. Prelucrarea digitala apartine britanicilor de la MotorAuthority, care s-au inspirat din liniile de design dezvaluite ieri de imaginile spion, surprinse la uzina Skoda.

Aparent, noul sedan de lux al producatorului ceh va fi mai lung decat actuala generatie Superb si, desi va pastra aspectul unui sedan, va imprumuta un portbagaj cu deschidere tipica modelelor hatchback. Daca linia blocurilor optice fata a fost imprumutata de la sora mai mare Volkswagen, este foarte probabil ca sedanul Superb sa se bucure si de motorizarile constructorului german.

Pentru fanii modelelor Skoda pe benzina, Superb va dispune de o gama de propulsoare incepand cu 1.6 FSI si terminand cu versiunea de top V6 de 2.8 litri FSi. Nici motorizarile diesel nu vor lipsi, versiunile 1.9 TDI si 2.0 TDI urmand sa satisfaca exigentele publicului.

Comentarii (50)

  • Pikachu
    Superb
    O masina creata pt a sparge topurile...
    Skoda Forever !!!
    0 0
  • mybluewizz car
    O porcarie "low cost"
    Bani putini, materiale de proasta calitate, tinuta de drum rudimentara (Skoda in general). Insa pentru cei care sunt sclavii traitului "low cost" vorbim de un adevarat succes, de un vis de implinit: "Loganul" clasei D.
    Si sa preintampin comentariile malitioase ale valului de skodisti furiosi pe cele citite mai sus: recunosc, sunt un frustrat invidios.
    0 0
  • Conteaza??
    Adevaraciuneee !
    este mai frumoasa decat Passat-ul,, daca baga cehu si un pret bun, rupeee la vanzari. Poate castig si eu la loto sa mi-o iauuuu.
    0 0
  • f bine proportionata. arata...Superb! cand apare comand si eu una ;)
    0 0
  • Superb
    O porcarie "low cost"
    de mybluewizz car (21.08.2007, 14:59)

    ai pus tinere si tu un picior intr'un superb?
    uite si tu aici http://www.autovit.ro/html/4/6/2/2/614622.php
    un superb care da clasa la orice passat si ce mai vrei tu. plin de comentatori pe miniforumurile astea.
    0 0
  • Bravo nemtilor de la Skoda !
    Domnule "Superb" e tare frumoasa masina asta si e pacat ca nu vrei s-o vezi cu ochi buni...
    0 0
  • noua superb
    hm... arata mai bine ca passat-ul, ce-i drept, dar asta nici nu era greu. oricum, design interesant, dar daca tendinta actuala de scadere a calitatii finisajelor continua, nu o vad bine...
    sper sa nu fie un strutocamiloi ca roomster.
    0 0
  • laurro
    !!!!
    ca si pana acum, cel mai reusit passat e skoda superb !! elevii intrec profesorul ( vw )! bravo cehilor, se vede ca au traditie in constructia de autovehicole. cine are putere financiara sa cumpere asa ceva, nu va regreta. felicitari inca o data si sa ne ajute Dumnezeu sa ne cumparam si noi cate una!
    0 0
  • superb
    un singur cuvant: SUPERB! asa se poate descrie aceasta bijuterie!
    0 0
  • capabili
    sunteti f capabili daca voi intr-o poza din fata ati reusit sa vedeti ca aceasta masina este asa de buna, frumoasa, etc.
    0 0
  • superb
    D-nilor tot ce pot spune ca este o masina buna pentru cei mai saraci dintre cei care aspira sa fie in clasa medie.Asa masina asa fani!...pana la passat sau concurenta acestuia traditonala la aceasta clasa medie mai este de recuperat timp, experienta, tehnologie, personal, bani pentru ca toate necesita bani.
    0 0
  • pt d-l Mirica
    Daca si Skoda Superb este un sedan de lux, vor trebui in lumea aceasta inventate noi cuvinte pentru a descrie si cataloga masinile care sunt peste clasa medie premium...unde intra sedanurile de la MB, BMW, Lexus, Acura, Infiniti, Cadillac, Crysler sau peste acestea, masinile cu costuri peste 100-150 de mii de euro...bucata.
    0 0
  • superb
    Am impresia ca de multe ori scriu cei care lucreaza in firmele ce se ocupa de vanzarea autovehiculelor si mai putin de cei care cumpara produsele...(pe aceia ii mai gasim pe forumuri) sau cei care stiu despre masini de la coltul blocului sau de la prieteni...sper sa gresesc!
    0 0
  • nu-i nici "bijuterie", dar nici "porcarie low cost". arata frumos, promite mult, si are clientii ei. nu trebuie sa-i atacati sau sa ii ridicati in slavi.
    0 0
  • Superb
    sa stiti ca am si un passat si un superb dar va spun ca cu superbul am ajuns in service doar pt un cheder la geamul lateral fata in rest nimik dar sa nu laudam passatul cum spunea cineva mai sus sa stiti ca sta mai bine pe drum decat passatul.Daca vreau ceva mai sport(este mai nervos la acelasi motor si cai decat passatul) am superbul iar pt ceva mai elegant e passatu dar sa stiti ca e cam acelasi lucru.Vorbele cu low cost e o porcarie.De ce sa platesti mai mult pt aceleasi dotari si caracteristici.la VW platesti marca.sa aveti noroc la masinile voastre sa multe ore de condus fara evenimente!
    0 0
  • anti aprozaristi
    passat si soferii lor..."vorbele e o porcarie"
    pt domnu' madru de passatu' lui care zice ca "vorbele e o porcarie": pai dupa ce ti-ai luat aprozarul in locatie de gestiune si ai ajuns bashtan nu se putea sa nu-ti iei ca tot manelistu' un passat.
    Sa fie la voi acolo mai jmekerilor si sa fiti voi sanatosi ca sa nu spurcati alte neamuri de masini..
    0 0
  • Copilashi,cel putin prima generatie de Superb la 21000 de euro a dat clasa Passat-ului,si la pret si la finisaje si la ce vreti voi,mai putin la motoare(pt ca erau aceleasi),asa ca nu vad de ce acest nou A6,la un pret mai mic ca al lui VW si cu aproape aceleasi calitati ca ale unui Audi (mai putin transmisia quattro),nu ar avea succes?!....
    0 0
  • mybluewizz car
    V-am spus eu...
    ...se confirma: aveti mentalitate de "low-cost"-isti.
    De ce sa platesti mai mult pt aceleasi dotari si caracteristici.la VW platesti marca"

    sau

    asa ca nu vad de ce acest nou A6,la un pret mai mic ca al lui VW si cu aproape aceleasi calitati ca ale unui Audi (mai putin transmisia quattro)"

    sau.....
    0 0
  • Adrian
    "Sa dam Cesarului ce este al Cesarului"
    Sunteti foarte NAIVI sau NECUNOSCATORI sa va inchipuiti ca Skoda va atinge vreodata imaginea de marca si calitatea unui Audi,Bmw sau chiar VW.Voi credeti ca occidentalii din care fac parte si nemtii vor lasa vreodata un model strain din sud-estul Europei sa depaseasca propriile modele la calitate? Va inselati amarnic copii! Si inca ceva: la Skoda toate deciziile le iau germanii fiind o marca cumparata 100% de ei! ;sau stiti sa existe un motor proiectat de cehi in ultimii 15 ani? Eu unul nu cunosc! Deci?
    0 0
  • Constantinescu Mihai
    despre noul superb
    robert gheorghe care a comentat mai sus este un timpit , el ce masina are ? cumva un cayene sau seria 7 ? vb de indoctrinatii de skoda .el cred ca are un logan si vb in nestire de cauza de skoda superb . eu am o skoda superb din 2006 si este o masina foarte buna mai putin ca dotari extra full
    0 0
  • un sclav al traitului low-cos
    despre skoda
    sinteti niste ieftini cei care vorbesc despre noua skoda superb ca ar fi o masina ieftina sau proasta cind nici macar nu au condus macar superbul vechi . mai bine imi cumpar tot skoda superb decit sa platesc brandul la o alta masina de renume care are aceleasi facilitati . pina la urma urmei nu dormim in masini , sa fim realisti altii isi iau masini scumpe si stau cu chirie. ASA CA LUATI-VA LA MUMU DE FRAIERI
    0 0
  • SUPERB
    CALITATE ,ELEGANTA SI BUN GUST TOATE LE GASESTI LA SKODA.O AM O PORT SI-MI PLACE, E 2007
    0 0
  • ORASANUalex
    e belea chiar ca esuperba
    0 0
  • e foarte tare chiar si cea veche e foarte frumoase .Sunt masini elegante de oameni eleganti e clasa limuzina ce mai vreti e foaste comfortabila.Am si eu un superb si is foarte multumit imi consuma 5 aproape 6 la suta nu mai ai ce cere la aceasta masina .Eu am 18 ani si mia dato tata sis foarte multumit miam bagat un JBL si o styati e si am o muzica ijn ea ca e mare si se aude calumea.
    0 0
  • o fata...
    superba
    eu am fost cu o skoda superb...arata f.bine...merge f.bine...passat isi iau toti k e volkswagen... io dak as avea de ales intre passat si superb..as alege superbu`...de passat e plin peste tot :))))))
    0 0
  • skoda
    este super, ce sa mai, arata mai bn de 100 de ori decat un passat, cei care au spus ca este o mashina de proasta calitate nu cred ca s-au suit intr-un superb sa vada o limuzina de lux...am shi eu un superb din 2007 shi sunt ffff multumit...asha ca mai lasatzi prostiile...
    0 0
  • Cristofor
    Skoda
    Ce sa zick,Skoda a lovit mereu unde trebuie,intradevar aceasta masina este sooper lux si sooper dotata:X:X:X:Xintradevar o masina adevarat,Skoda mereu a facut ceva bun si ieftin;)in comparatie cu alte masinie,de exemplu daca as avea banii as alege intre skoda sau audi;)as alege Skoda ca e muult mai :X:X:boona
    0 0
  • low cost
    aviz tovarasului care acuza mentalitatile low cost. poate nu stie ca nemtii, in mentaliatatea lor"low cost" isi cumpara skoda, pt ca este mai usor de intretinut si are mai multe dotari la un pret mai mic. si service-ul este mai ieftin. toate astea la un loc poarta un singur nume = pragmatism sau mai bine zis eficienta ( daca stii, bineinteles care este semnificatia acestor cuvinte. de ce sa-mi iau VW, cand pot sa-mi iau aceeasi masina, dar care are un alt nume la un pret mai mic. ce e rau in asta? acelasi lucru il face si o masina si cealalta, cu deosebirea ca skoda ofera mai multe dotari la acelasi pret si acelasi confort la rulare. masina nu o cumperi ca sa te falesti cu ea, ci sa-ti satisfaci o nevoie in anumite conditii. daca si o masina si cealalta satinface aceasta nevoie in conditii similare doar un prost sau un nostalgic alege varianta cea mai costisitoare. la fel ai putea sa vorbesti de Audi a4 si o Honda Acord sau Mazda 6. la acelasi pret Audi este lipsita de dotari, pe cand cele doua marci japoneze, despre care nu poti sa spui ca fac masini mai putin bune decat audi, dotarea este mult mai bogata la acelasi pret.
    ei, ce ziceti, preferati un VW "chel" sau o skoda"full" numai ca sa nu fiti "low cost-isti" !?
    0 0
  • skoda
    ultimul nr din auto motor si sport are un articol ff interesant despre noua skoda.
    merita citit macar pt a vedea aprecierile de care se bucura, cateva din dotarile de exceptie sau macar pt a vedea cine este proiectantul acestei masini ' low cost' (se obs ironia)
    0 0
  • Hahaha!
    Intr-o tara in care o buna parte din cetateni viseaza sa isi permita un logan la 8.000 euro...si de-abia reusesc,daca reusesc,voi vorbiti aici de low cost la noul tip skoda.Inseamna k habar nu aveti cu ce se mananca realitatea in Romania.Pt ca afirmatiile pe care le faceti sa se potriveasca in peisaj,va sugerez sa va mutati intre alte granite....
    Skoda e o masina de super-calitate,indiferent de tip.Design prelucrat cu finete,siguranta,dotari.Si cu un pret generos,pe masura calitatii.
    Si inka ceva:daca tot skoda e un low-cost pe piata,dc nu iesiti voi, toti cei cu mertzan,audi si bmw sa populati autostrazile in masa...k pana acum nu prea v-am vazut
    0 0
  • adiblu
    superb realizata
    am incredere mare ca va fi o masina buna ,am un octavia RS din 2007 si sunt uimit de jucarie.Ma gandeam sa-mi cumpar un bmw sau alfa dar sunt pus pe ganduri de skoda cred ca am sa cumpar noul superb echipat LAURENT&KLEMENT FULL e aproape moca la ce stie sa faca si cum merge .Nu sunt fan niciunei marci dar inainte sa cumpar o masina ma intereseaza cheltuielile de intretinere si consum pe langa fapul ca vreau confort sunt esentiale.adi
    0 0
  • Legolas
    Noul superb
    sa spui ca superbul este peste passat ...hmmm...dar intradevar arata superb
    0 0
  • Superb? putin spus!
    Cei care nu s-au urcat intr-o skoda decat cea S100 a bunicului sa taca, habar nu au ce vorbesc. Eu am Skoda Octavia 2 iar parintii Passat, ambele din 2007. Eu mi-am luat Skoda pentru ca asta mi-a placut, nu am cautat ceva extravagant ci pur si simplu o masina garantata, ceea ce nu pot spune despre Ford. Sa imi arate si mie cineva diferentele dintre Passat si Octavia 2, in afara ca luminile la bord sunt de alta culoare si passatul e 4motion 2.0 eu nu vad alta. Tinuta de drum? Are cineva curajul sa comenteze? Numai cei care nu s-au urcat la volanul unei Octavia sau Superb. Iar pentru cei ce vor multi cai desi sincer pe la noi nu ai unde sa ii folosesti RS-ul e o alegere f f buna, felicitari.
    0 0
  • superba
    pentru cei care nu s-au urcat in skoda si nu au mers cu ea va rog sa nu mai comentati daca habar nu aveti
    0 0
  • hm
    am o sk octavia 2 si am sa-mi iau si superb si stiti de ce in 2 ani am facut 165 de mii de km si nu am bagat decat combustibil ,asa ca smecherii care isi dau cu presupusu sa taca din gura skoda e super marca
    0 0
  • ce comparatii idioate !!!
    bai baieti, conceptul pe care voi nu il intelegeti este CLASA DE PRETURI ! cum sa compari o masina de 40-50 mii de Euro cu una de 25 de mii si sa tragi concluzia geniala ca aia mai scumpa e mai buna ?! un comentariu inteligent pt. cineva caruia nu ii place noua superb (sau modele Skoda in general) ar fi sa vina cu un exemplu de 25 mii mai bun decat ce ofera cehii. Mai greu nu-i asa ?cat despre idiotul cu low-cost ar trebui sa inteleaga si el ca nu este nici o rusine sa nu iti poti permite o masina de 40-50 mii de euro. Unii mai si muncim (nu furam !) si daca imi permit o masina la 20 mii incerc sa iau ce este mai bun la banii astia.Eu am o Skoda Octavia II (2.0 TDI, 6 trepte, Elegance) si va spun ca e cea mai buna in CATEGORIA ei. Inainte sa o cumpar am testat toate modele apropiate ca pret si se pisa pe toate Meganurile, Fiat-urile si Xsarele. Exceptia ar fi Toyota Corolla dar e mai scumpa si timpul de asteptare era de 6 luni ! M-am interesat mult inainte de a lua o decizie pentru ca 23.000 Euro sunt o caruta de bani pentru mine si nu vad nici o rusine in asta.Dupa parerea mea noua Superb va fi nr 1 in categoria pana in 30.000 Euro. Sunt curios sa o vad in Romania.
    0 0
  • Carlinga
    Mare prostie s-a facut in tara asta...In loc sa cumpere VW Dacia...au cumparat cei de la Renault si au facut din Dacie...dulap cu roti (alias Logan). Ce bine era sa avem si noi aici, "in buza"...productie de DacoVW!
    0 0
  • excelent..seamana cu seria 5 de la o posta...nu ca nu ar fi frumos bmw-ul..dar rusinica skoda...
    0 0
  • Superba
    Pentru toti idiotii care nu stiu ce inseamna o ....masina...le spun ca Skoda e o masina Superba...! Am condus si...super masinile de care unii amintesc...dar in viata e bine sa sti ce vrei..! Depinde de cat de fitosi sunt ...unii...! Dar Skoda este ,,adevarata"! De ce sa platesti o emblema cand poti avea aceleasi dotari,,nemtesti" la bani infinit mai putini?! Asa ca le recomand fitosilor...sa plateasca cateva mii de euro in plus doar ca e un abtipild cu....Audi sau...WW.!!!
    0 0
  • marius
    din start fan skoda!!
    SKODA--- SIMPLY CLEVER...Skoda are un anumit target. ganditi-va la slogan si mai vorbim dupa aia
    0 0
  • DE CE SUFERITI DE SMECHERIE?
    OFERA COMFORT SI SIGURANTA E SUPERBA
    0 0
  • Skodafan
    SUPERB
    SUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRRBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!
    0 0
  • catalin
    obiectiv
    am o skoda octavia 2 de 2 luni si am facut 6000 km cu ea, si sunt foarte multumit de ea. are o tinuta de drum impecabila, si vreau bsa va spun ca am mai condus ceva masini...astept sa vad cum se comporta noua skoda superb, si dupa ce ii fac un test drive, poate o schimb pe octavia 2..arata aproape la fel ca bmw..dar la banii astia, da clasa la renault sau alte masini din clasa ei...pentru cei cu low-costul, sa stiti ca si mie imi place bmw-ul si mi-as dori unul..dar imi dati voi restul de 20000 euro?ca sa nu mai zic de asigurarea casco...spuneti-mi si mie unde se gasesc bani cazuti din cer...probabil aveti noroc de parinti cu bani, sau de altceva...dar nu trebuie sa ganditi pentru altii...nu va convine, de ce nu intrati pe forum la mertz, audi, din astea de voi? lasati-ne pe noi astia, saracii de 20000 euro, cu superbul...catalin
    0 0
  • masina de masina
    pt cei cu low cost sunt nishte neshtiutori , nu shtiu ce e aia o skoda superb.am shi eu una din 2007 shi nu o compar nici cu bmw nici cu pasatu, asha k mai tacetzi dak nu avetzi habar.
    0 0
  • skoda
    este cea mai tare mashina pt romania.terminatzi cu comentariile k nu shtiti nimic.
    0 0
  • skoda
    eu am facut drive test cu 2 masini o2 si am ramas dezamagit total la cati greierasi se auzeau intr-o masina cu 8000km si respectiv 15000. la prima vedere materiale sunt de exceptie dar ambele masini cu care am facut teste la reprezentanta parca erau dezmembrate.
    0 0
  • manager
    skoda
    apropo daca in acelasi pret de 24000euro, ce-ati alege noua superb sau noua honda acord?????
    0 0
  • MANAGER
    PENTRU CUNOSCATORI
    DIN CURIOZITATE IN 26-28000EURO VADETI CE OFERA NEW HONDA ACORD,SISTEME DE MENTINERE A BENZII DE CIRCULATIE(LKAS),ADICA O CAMERA AMPLASATA SUB OGLINDA RETROVIZOARE CARE SESIZEAZA LINIILE DE SEPARARE A BENZILOR DE CIRCULATIE, CONTROLAND AUTOMAT DIRECTIA DACA ADORMI LA VOLAN SAU DEVIEZI FARA MOTIV,SISTEM DE PREVENIRE SI FRANARE LA COLIZIUNI(CMBS) ADICA SE APLICA FRINELE AUTOMAT,SI SE RETRACTEAZA CENTURA DE SIGURANTA A SOFERULUI,ACC-CONTROL AUTOMAT AL VITEZEI ADICA UTILIZEAZA UN RADAR MONTAT SUB GRILA RADIATOR CARE FRINEAZA MASINA DACA CEL DIN FATA FRINEAZA BRUSC SI VA CRESTE AUTOMAT VITEZA DACA SESIZEAZA CA DRUMUL E LIBER,UN BORD CU LUMINI OPTITRON SI AFISARE LED DE GENUL STAR TREK,SISTEM DE NAVIGATIE AIRBAGURI PESTE TOT ESP SI TSA-CONTROLUL TRACTIUNII/BLUETOOTH/TAPITERIE PIELE PERFORATA,SENZORI PARCARE FULL, CAMERA SI AFISAJ PE BORD PE ECRAN LA MARSARIER,201CP LA 28000EURO, O MASINA FACUTA INTELIGENT DOTATA CU SISTEME DE ULTIMA ORA IMPOTRIVA ACCIDENTELOR LA 26000-28000EURO.CU ACELASI SISTEME UN PASSAT WW CC COSTA 36000EURO.PTR CUNOSCATORI
    0 0
  • tare
    tare de tot o adevarata masina asta da .
    0 0
  • SUPER
    ESTE O MASINA SUPER TARE APROAPE SE ASEAMANA CU O LIMUZINA SI ASPECTUL ARATA FOARTE FRUMOS ASA CA SKODA SUNT MASINI FOARTE TARI CINE NU STIE SA INCERCE SA VADA CUM ESTE SA CONDUCI O SKODA ???????? SE MERITA SA AI O SKODA ARE CONFORT ,SIGURANTA ESTE O MASINA DE VITEZA ESTE MAI MULT DE O BIJUTERIE E SUPER ACEASTA MASINA ESTE DE VIS
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru