Fotografii spion: viitoarea Skoda Superb

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.08.2007
Viitoarea generatie a sedanului Skoda Superb se pregateste de lansare abia in 2008. Pana atunci iata cateva imagini spion.

Skoda se pregateste intens de lansarea noii generatii a modelului Superb, programata in primavara anului viitor la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci multumita unor fotografii spion, surprinse chiar in uzina unde se asambleaza modelul, ne putem edifca in privinta look-ului pe care va miza noul sedan Skoda.

Partea frontala capata un nou aspect prin linia inovativa a blocurilor optice care aduc destul de bine cu cele ale noului Volkswagen Passat. Influenta celorlalte modele Skoda se simte in special la linia blocurilor optice spate care se prelungesc si pe aripile laterale ale sedanului.

Imaginile spion dezvaluie si inovatia pe care Skoda o pregateste odata cu lansarea noii Superb: portbagajul cu deschidere dubla. Acesta poate fi deschis in doua pozitii: cu haion, asemeni modelelor hatchback, sau clasic, asemeni modelelor sedan.

La interior Superb se remarca printr-un design clasic, dominat de insertii cromate, la nivelul volanului si ale instrumentelor de bord, si insertii din lemn.

Comentarii (9)

  • e de bine
    promite, ce sa zic...
    0 0
  • PikaChu
    Superb
    Superba masina... nu i se spune numai asa "SUPERB"
    SKODA FOREVER
    0 0
  • de vazut...
    ...daca e tot un sasiu de Passat facut pentru piata chineza. Veche masina era una interesanta dar cu pretul prea sus, prea aproape de Passat.

    In afara de volanul urat, daca pastreaza standardele de calitate ale vechii generatii si de mizeriile de motoare pompa injector(TDI) care mananca turbine pe paine probabil ca va fi o optiune la varful clasei sale. Cu un motor diesel de peste 2 litri ar fi mai interesant, dar ala nu exista nici pe Passat;ar fi momentul, macar la VW.

    In alta ordine de idei, stirea si imaginile pe care se bazeaza sunt vechi cel putin de la inceputul anului (eu am downloadat c4l putin 11 poze atunci de pe carscoop: http://carscoop.blogspot.com/search/label/Skoda ).
    0 0
  • Superb...
    Fra
    Sper ca noul Superb sa nu mai stea atat de tare aascuns in umbra Passat-ului!!
    Ma unge la inima ca i-au pus si la asta hayon, interesant sistemul de deschidere al portbagajului, dar din moment ce ai hayon nu stiu la ce te mai ajuta si faptul ca portbagajul se mai deschide si ca unul clasic de berlina... dar cu siguranta cei de la Skoda au gandit-o de mai multe ori inainte de a aborda problema.
    Designul promite, sunt curios sa o vad in varianta oficiala...
    0 0
  • hayonul...
    ... e in special pentru piata britanica unde marea parte a vanzarilor e pentru versiunea hatch.

    UK e o piata mare si importanta si poate in timp vom incepe si noi romanii sa acceptam avantajele acestei solutii. Pozitia marcii Skoda in UK a crescut constant si acum e una foarte buna;
    0 0
  • cgc
    Partea frontala imi aduce aminte de WW Eos, iar spatele un pic de Audi. oare cand vor inceta cei din conducerea grupului VW sa gandeasca atat de "comun"?
    0 0
  • skoda superb
    din spate seamana cu noul meu megane sedan manager[ 8 mai 2007]1.6 16v expression
    0 0
  • andr3i
    skoda
    am un Superb an fab 2007, merge masina da modelu asta nou e cam urat.
    0 0
  • skoda 2
    arata bine seamana mult cu passat dar e marfa ce l putin pin akum.........o sa-mi iau si io una dak am sa am bani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru