Asa va arata noul Opel Agila?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 26.02.2007
Pe internet a aparut o prima fotografie cu - se pare - primele forme ale noii generatii Opel Agila

Portalul olandez Autotelegraaf a publicat o prima fotografie a viitoarei generatii Opel Agila. Desi nu se cunoaste originea fotografiei, jurnalistii olandezi afirma ca aceasta face parte din bancul oficial de fotografii pe care Opel il va publica in curand.

Pe de alta parte, o alta parte a presei afirma ca acesta este de fapt conceptul-surpriza pe care Opel il pregateste pentru Geneva. Vom cunoaste raspunsul corect intr-o saptamana, cand va incepe Salonul de la Geneva. Opel Agila este programat pentru lansare in ianuarie 2008.

Comentarii (5)

  • asemanare
    Mi se pare mie sau fata lui seamana izbitor cu noul roomster?
    0 0
  • twingo121675@
    poate
    nu prea imi place genu de agila,wagon r,nu mi se par practice,a avut tata una o poti rasturna oricand,cauciucuri 155,slaba masina (motor bun.1.2-75cp)
    0 0
  • FATA RESPECTA NOUA IMAGINE A OPEL CORSA !!! ESTE O MASINA DE ORASE AGLOMERATE FOARTE BUNA SI SPATIOASA ENTRU CLASA EI !!! CONTEAZA MOTORUL PENTRU CONSUM !!! IN REST FIRMA OPEL ESTE IN SCHIMBARE POZITIVA A IMAGINII SI CALITATII ( VEZI NOUL CORSA SI ANTARA ) MULT SUCCES SI PACAT CA NU S-AU MUTAT LA CRAIOVA !!!!!
    0 0
  • ovy mutascu
    Din poza nu arata rau,dar nu sunt adeptul acestui tip de masina.Fostul model nu avea nici o forma nici el nici geamanul japonez Suzuki Wagon R.sunt masini destul de urate,dar scopul pentru care au fost fabricate nu este frumusetea.Nu toate modelele sunt perfecte,totusi daca varianta finala a viitorului model arata ca in poza e bine.E bine atunci cand modelul vechi al unei masini e urat dar cel nou arata bine.Probl.apare atunci cand din modele bune ies modele naspa.Ex:Renault,Nissan,Lancia,etc.
    0 0
  • danutzu
    Aghila - asa da !
    m-am urcat in aghila hai sa-i zicem veche - excelenta pt oras ! dar asta noua este SUPEEER ! mi-asi lua-o oricand daca asi avea bani de doua masini- una de oras si una de fuga in afara.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru