Asa va arata noul Renault Megane!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.08.2007
Doua publicatii din Franta si Anglia au publicat cateva imagini cu a treia generatie a lui Renault Megane.

Unul dintre cele mai asteptate modele ale urmatorilor ani in industria auto, a treia generatie a lui Megane, se prezinta in avanpremiera in fata dumneavoastra prin Automarket, via AutoPlus si AutoExpress. Cele doua publicatii europene, una frantuzeasca si cealalta britanica, se intrec in publicarea unor imagini preliminarii dar - sustin ei - cat se poate de reale - ale lui Renault Megane 3.

Daca AutoPlus a publicat un set de fotografii-spion realizate intr-una dintre uzinele Renault, AutoExpress merge mai departe si ne arata o fotografie creata pe calculator insa care imprumuta din pozele-spion toate formele reale ale viitorului Megane.

Nicio informatie insa despre partea tehnica, astfel ca ne ramane sa analizam impreuna designul exterior al lui Megane, cu blocurile optice inspirate de la noul Laguna care par sa dea startul unei linii concrete pentru modelele Renault. Rezultatul final il vom admira oficial exact peste un an, cand modelul francez va fi prezentat cu fast la Salonul Auto de la Paris din 2008.

Comentarii (63)

  • mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Nu arata grozav.Ma asteptam la mult mai mult de la Renault.Sa vedem , poate calitatea va compensa estetica.
    0 0
  • hm, e o incercare...
    Nu-mi place sa fiu prea carcotas, dar linia laterala prea seamana cu cea de la Ford Focus, ma refer in special la aripi, iar farurile...., o usoara stilizare a celor de la Honda CR-V, modelul cel mai recent. Parca se simte lipsa originalitatii. Oricum, daca au vrut ca masina sa fie un fel de cover version, le-a reusit, cu mult mai bine decat producatorilor chinezi...
    0 0
  • insane
    o panarama
    seamana cu astra si corsa modelel noi
    nu cred ca v-a arata asa
    0 0
  • naspa
    Ca de obicei, basini de la Renault...
    0 0
  • Megane
    pakat
    mie-mi place actualul Megane, il detin si chiar are o nota distinctiva fata de altele. Cu versiunea asta.. parca e un megamix de Citroen, Opel si alte partzuri...
    1 0
  • robert
    seamana cu o cartita :)))
    urat mai e...
    0 0
  • Cosmin
    urat
    si daca mai are si din "calitatea" reno... vai steaua lor. noroc ca au mk bun si oamenii pun botul, ca sa zic asa ...
    0 0
  • Octavian
    Seamana cu mai multe masini.
    Faruri dupa parerea mea seamana cu cele de la Citroen C4 parca, am un vecin care are C4 si farurile pot spune ca sunt aproape identice doar ca nu se lungesc asa de mult spre parbriz, spatele este prea simplu, partea din fata este prea mare, iese mult in evidenta.
    0 0
  • carloss
    hy
    seamana cu loganul lui tatamare :))))))
    1 0
  • interesant dar nu destul...
    ...yo
    arata destul de interesant dar ar fi aratat si mai bine daca ar mai fi pastrat cate ceva de la vechiul megane....cum ar fi botul....bafta
    0 0
  • Iulian
    Megane...
    Asta e noul Reno Astra C4... :D Pana acum, Renault nu a dezamagit la design. Daca va arata asa, noul Megane va fi cea mai mare porcarie din istoria designului Renault. Pana si Logan-ul e mai original.
    0 0
  • NakedGirl
    hmmmm
    Clio Symbol in toata regula!
    0 0
  • Trist
    Eu ador Megane-ul dar ceea ce vad acum la noul design nu are nimic in comnun cu Megane-ul. Ma intreb oare versiunea berlina cum o sa arate cu desing-ul asta... Foarte comun foarte neimpunator plm e aiurea e... trist
    0 0
  • Christu
    Nu cred....
    Stati linistiti ca nu va arata asa!....
    Dupa succesul Megane 2 (2.1 si 2.2) cei de la Renault nu au de ce sa se duca dupa concurenta - C4 sau Focus - pozele intr-adevar, asta arata.

    Am un megane 2.2 si cred ca viitoarele generatii de Megane si Laguna "vor rupe" efectiv - asta daca ne impacam cu aspectul fiabilitatii!

    Pana una alta - Love my Megane!
    0 0
  • ursus2
    ARATA ........
    ........precum merge.Panarama frantuzeasca!
    0 0
  • Mircea
    @NeaGoe
    Merci, ai dreptate :)
    0 0
  • PIT 75
    copie
    Pai daca atat poate faimosul centru de design din Paris, ce sa te astepti de la viitorul centru de design din Romania? Au luat un C4 si un Focus, le-au combinat si gata masina. Cum mai au unii tupeu sa se ia de chinezi ca copiaza, lateralul ar vrea sa aduca a BMW si de cand Renault este Maserati?, uitati-va la partea alba din stop, Nu seamana cu un stop intreg de Maserati. RUSINE DE MASINA, si nu inteleg cum poate Renault sa " rupa " , eventual masinile chinezesti. Bye.
    0 0
  • e urat rau de tot in fatza mai ales spatele se poate spune ca e un pik mai reusit ca la cel vechi da din fatza e varza!!! acum depinde si de confort fiabilitate si restu imbunatatzirilor aduse
    0 1
  • ASTRA???
    BHA, io o sa-mi iau una!!!!una-n bot d la tata, daca-mi cumpar astra megan focus 4x3 d'asta.si pana la urma daca e gratis.....sa fie primit , numai sa nu raman cu geamurile deschise in toiul iernii ca s-a stricat macaraua, sa ma dau jos din masina cand vreau , sa nu ramana blocata usa, sa nu cad cu scaunu' p spate, sa nu-mi crape plasticu' p bord, sa nu schimb cutia d viteze in prima saptamana....si lista poate continua.....BAH, e misto, io zic s-o luatzi....ce-mi plac glumele mele, moahahahaha!!!!
    0 0
  • andrei
    megane???
    cred k ar asta ar fi urmatorul clio(sper) pt k pt k d la un megane ma astept la mult mai mult hsi d aceea cred k nu va arata astfel(astea sunt doar nishte ipopteze ale unor ziarishti kre se joak inm photoshop)
    0 0
  • Smoker
    cam urat pe langa megan sedan dar sa speram ca are performante mai ridicate
    0 0
  • Marius
    Megane 3
    Cred ca asta e o gluma din partea Renault. In ziua de azi fratilor nu se mai fac masini bune de tot ca inainte. Nu se mai lucreaza la ele zi si noapte.
    Acum apar numai upgrade-uri pe banda - chipurile le sufla concurenta in ceafa.
    Renault mizeaza pe masini ieftine. Multi le cumpara fara a fi impresionati de ele, le freaca 4-5 ani, si le scuipa imediat prin targuri. Deci, chiar si cu designul asta cam aiurea si foarte sters, or sa aiba succes. Pretul va dicta.
    0 0
  • AndreiRN
    Megane chinezesc?
    Hmmmm, a fost "proiectat" de chinezi? Su si francezi copie pe alti mai buni ca ei?
    O sa fie pretul ridicat si calitatea ...... franceza.
    0 0
  • megane?
    am citit ce au tot scris alti mai sus si m-am minunat, cat de mult lauda uni acest kkt de masina.
    hai sa va povestesc eu ce inseamna defapt Renault si mai ales Megane.
    am cumparat unul 1.9 dci ca tot romanul, si la 48.000 s-au topit 3 pistoane, renault a refuzat sa-mi schimbe motorul desi INCA era in GARANTIE, dupa 3 luni de scandaluri mi-au dat masina cu un motor facut din bucati.
    am schimbat dealerul si service-ul dar surpriza, noul motor rupea curele ca pe guma, concluzia s-a paradit si distributia ale multe milioane investite din buzunarul propriu, pt ca la renault nu am mai beneficiat de garantie la lucrarea efectuata.
    CONCLUZIA: o masina de kkt cu preturi de service ca la mercedes, unde daca o cumperi esti cel mai bun prieten al lor dar daca vii cu o problema ce chiar tine de ei...valea
    0 0
  • meganul nou
    nu e cine stii ce ,daka ar schimba capota cred ca ar fii o realizare reusita,cu semnu iarasi nu e bine sincronizat,eee prea mare si capota mmmm strica acolo(schimbati-o),in rest e ok,se putea si mai mult!!!!!!!!!!!ne asteptam la mai mult :(:(:(:(
    0 0
  • Greu
    Va miscati greu mai baieti. revista din care ati luat voi poza spion facuta in fabrica are doua luni daca nu mai mult.
    0 0
  • again...
    same bull***
    masina asta arata de parca nu prea au dorit sa faca cine stie la ea...cemai facelift...un design incarcat de linii aiurea...masina arata de parca ar fi fost zgariata de un nebun pe fata...restu e curat linii care curg,,, in fata parca dai de o sita sau de crapaturi in masina...cu asa parte frontala...miramas sa faca vreo impresie la best in show, sau orice alta distinctie,...cat despre performantele masini...banuiesc mai mult ca sigur , au pastrat aceeasi platforma...identica...francezii sunt ..imputiti daca nustiati :P , vor face furori cu ele in romania :))) unde sa le vanda...la fraieri...:))
    overall of the car...un 5 la aratare un 7 motorizare si 6 la design interior...deci o medie de aprox...6 luativa vere cu cayenne un x5 un x90 un dodge altceva...nu alegeti masina asta...e belea de urata :))
    0 0
  • MEGAN
    ORIBIL DIN CE IN CE MAI PROST SI MAI URIT!
    0 0
  • francezi retardati
    o involutie cum rar mai vezi... Primul model arata clar cel mai bine si, daca asta nou nu aduce un raport pret-calitate mult mai bun nu are cum sa se vanda. Masinile frantuzesti se duc dracu.
    0 0
  • Dumitru
    Reactii tipic romanesti
    Citesc comentariile de mai sus si imi dau seama de ce nu vom fi niciodata un popor normal.

    Poate sa iti placa sau nu designul unei masini. Insa atunci cand arunci cu laturi fara sa stii macar de ce, e clar ca ai o mare problema...

    Le-as recomanda celor care au scris mai sus sa vada ce cred nemtii si italienii despre pozele spion cu viitorul Megane accesand forumurile de discutii de pe ams si quattroroute.

    Ma tem insa ca fac o recomandare inutila. Ignorantii sunt de obicei imuni la argumente si la bun simt...
    0 0
  • m3lcool
    fuck
    ce dreaq toata lumea s-a reprofilat ? toledo era sedan acum e hatch, megane-ul la fel, pana si noua impreza nu va mai avea "cur", what's wrong with you people? :((. hayonu e varza :(( !!!
    0 0
  • ursus2
    replay
    N-as tine o masina frantuzeasca sau italiana la poarta nici daca e primita cadou!
    0 0
  • mdea....
    e un fel de struto-camila....cate un pic de la fiecare...nu ma asteptam tocmai de la renault....pt renault megane 2 jos palaria
    0 0
  • ...
    seamana cu caruta lu tata ... deci sa inteleg din poza k masina sta pe loc in timp ce merge ... interesant concept ... thumbs up ... tipic franta ...
    0 0
  • pedros
    renault
    seamana cu opel astra
    0 0
  • mashina de blonde :))
    de ash vedea un barbat serios la volanu` asteia ...nu stiu daca ash rade sau miar fi mila de el ...e NAJPA !!!
    0 0
  • Adresa care lamureste TOT
    www.carspyshots.net aici daca alegeti car spy pictures veti vedea absolut totul despre ce model doriti voi. Urmaresc site-ul de 4-5 ani si va pot spune ca este cel mai real si fiabil in materie de info
    0 0
  • megane 3
    este cineva de la firma Renault care a dorit ca megane 3 sa semene cu toate celelalte marci auto.farurile sunt de la toyota corola
    0 0
  • mda...
    Nu stiu daca sunteti constienti sau nu dar in ziua de azi sunt probabil mii si mii de modele diferite de masini. Cred ca este imposibil ca la orice masina nou aparuta sa nu gasim asemanari cu alte modele.
    Daca ar fi sa fie o masina care nu seamna cu nimic ar fi ceva SF cu siguranta.
    Mie imi place masina, lasati-o mai moale cu semanatu ca nu sunteti la camp
    0 0
  • mario...06
    renaulttttt?????....
    cea mai varza masina europeana....la 20000km...cazi din ea.....vai mama lor...nemtiii raman nr 1
    0 0
  • Natie de idioti
    Care dintre voi se crede mai destept decat designerii de la renault si mai destept decat inginerii de la firma enuntata , sa puna mana pe creion si sa creeze o masina mai buna. Ceilalti sa taca pt ca lumea e plina de idioti "smecheri" care le stiu pe toate dar nimic concret. Asta e tot.
    0 0
  • alex...
    nemti...!?
    Parca a-ti avea numai BMW-uri in cap. Numai masini la mana a-2-a isi permit unii dintre cei care ii lauda pe nemtii! Banii de passat nou aveti? Aduce-ti toate harburile din D. Lasatii pe cei cu bani sa cumpere renault-uri...
    0 0
  • din fata semana mai degraba cu un pegeot..., perca ar fii copilul unei megane II si un Clio, cam fara caracter
    0 0
  • megane
    baietii care nu si-l pot permite carcotesc...
    Exista masini pentru toate gusturilepe piata.Daca vreti premium cumparati mercedes,etc.Va spun eu copii ,se va vinde ca painea calda ...
    0 0
  • freejack
    megan
    Terminati cu porcariile la mana a doua ,cu carcotelile si poate va luati si voi masini noi sa nu mai mirositi basinile nemtilor sau mai stiu eu ce natii occidentale.Asta daca va puteti permite.Daca nu exista Loganul ala de cacat dar cel putin v-ati luat masina noua.
    0 0
  • sal all
    fratilor eu am un megan sedan 2 1.5dci 105 cp 6+1 trepte vreau sa va zic k masina merge perfect nu am nici cea mai mik problema cu ea are 20 de mii cei drept dar este ok cat despre noul megan 3 eu zic k este ok si se va vinde la greu
    0 0
  • renault megane 3
    am un megane 2 si astept noul model sar dupa pozele spion vazute pe site seamana perfect cu nisan murano bine inteles la dimensiuni mai mici
    0 0
  • renaulr megane
    renault
    pacat de masina eu speran si credeam mult mai mult de la RENAULT...eu am un Renault Megane 1 si merge exceptioanl
    0 0
  • bogdan
    megana
    O SA FIE TERMINAT DE NOUL VW GOLF 6 CARE VA LANSA ORI LA GENEVA ORI LA PARIS.
    0 0
  • Optimus
    spion!?
    Nu sunt fotografii "spion" ci fotografii puse la dispozitie chiar de catre producator dar prezentate in aceasta forma pentru a trezi curiozitatea. este o chestiune de marketing!
    0 0
  • BRAVO RENAULT
    BAI VOI SMECHERI DE CAZATURI NEMTESTI LA MANA A DOUA STITI CUM ARATA UN MEGANE NOU ,CUM FACI 1400 DE KM.CU 55 DE LITRI DE MOTORINA SAU NU STITI DECIT 9 LA SUTA ?DIN TOTI CARE CRITICA AICI CATI AVETI MASINI DE PESTE 15000 DE EUR ?
    0 0
  • cristy
    e belea
    0 0
  • vizitator
    hmm
    cel putin Renault se chinuie sa scoata ceva nou...si reuseste dar la octavia...aceeasi forma de baba cocosata la un pret mai mare cu siguranta mai putina (vezi EURONCAP)
    0 0
  • cristian_dan
    renault
    multi incearca sa compare meganul cu tot felul de stifturi second h.si vor sa o incadreze la clasa sport,uitand carei categorii se adreseaza aceasta masina foarte fiabila.Am masina de serviciu un meg 1,5 dci cu 89000km parcursi, si vreau sa va spun ca il omor la propriu pe ruta buc-constanta si nu il scot pe autostrada din 170-190 km/h.Atentie merg asa de 2ani si nu am probleme cu motorul .
    0 0
  • visitator
    critici
    ptr. toti cei care critica meganu,intrati pe vw forum,alegeti octavia,passatB6 sau ce vreti voi va rog de ce ar da romanul o gramada de bani in plus ptr acelasi ..!!!
    0 0
  • sedan
    si eu conduc un meg sedan si sunt foarte multumit de masinuta asa ca nu pot aecat sa am o parere f.buna.Carcotasii pot spune ce vor si chiar nu trebuie sa punem la rana toate prostiile debitate de ei
    0 0
  • vizitator
    piese scumpe/service hot
    oameni buni am ajuns la rev. de 60000km si am plans cand pt.un cap de bara chit dristibutie filtre+ulei si un amortizor am platit 2700roni cu tot cu manopera.Asta nu ar fi nimic daca piesele platite ar fi fost si schimbate dar cum ajug sa iau masina si dau drumul la aer praful a navalit peste mine si mai trebuia sa spun nepoatee am venit din mina.Avand dubii am cerut sa vad piesele schimbate si ce sa vezi tocmai fusesera aruncate motiv pt care am cerut sa-mi scoata filtrul de polen si cel de aer pt motor sa ma conving ca sunt noi.Upss surpriza niciunul nu fusese schimbat dar cascavalul luat ca de am prestat ce naiba.Despre masina am doar cuvinte bune :stabila consum mic spatioasa sigura si suf de rapida.Apropo nu am atins 190km/h dar 180 da cu micutul meu 1,5dci si 80 cai si pot spune ca ma surprins placut castigand si un pariu ca poate duce in carca viteza asta pe toata atostrada soarelui fara sa distrug motorul.Cat despre aricii care au de comentat negativ desptr printul sedan lasatii sa vorbeste si gura lor pa persona fizica cre este si care sa afla.Va salut frati MEGANIERI si drumuri bune.
    0 0
  • visitator
    raspuns ptr anterior
    depinde de service...sunt unii care fug sa faca revizii in provincie...oricum toate service-urile au personal made of Romania,deci...te poti astepta la orice...
    0 0
  • Emanuel
    buna
    e cam urat. are fata noului laguna si spate de clio
    0 0
  • sal oameni nu luati asa ceva
    sigur o sa iasa si un logan cu fata asta la fel cum au copiat acum noul laguna si clio de piese ce sa mai vb mai scum nu se poate sper totusi sa consume la fel ca vechiul megan
    0 0
  • soarec
    urata
    peste 2 ani e buna de dus la rabla tot mai ceva moni pe ia
    0 0
  • anonim
    vai de ei
    urata mai este banuesc ca si foarte scumpa la piese vai de francezi
    0 0
  • masina lui peste
    e urita fratilor , si banuiesc ca o sa fie o caruta de bani , de ce m as mira cind un amarit de logan diesel am inteles ca depaseste 10 000 de euro , eu mi am luat cu 17 000 euro un jeep ssang young cu motor si cutie de mercedes care la 100 110 consuma 6 ,7 la suta motorina ? fata de un logan care in oras consuma 12 13 la suta faraaaaa aer daca ii dai drumu la aer cu 4 persoane moare , cind or sa faca si francezi masini ca nemti o sa fie bine , si caroseri ca doamne urite sunt , astea coreene macar le face giugaro si arata respectabil , asa ca finalul este ca e urita si ca deobicei scumpa si ca masina si ca piese
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru