Asa va arata Seat Tribu?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.11.2008
Va prezentam doua imagini prelucrate digital cu posibilul aspect al viitorului SUV Seat Tribu.

Marca SEAT a renascut din cenusa cu ajutorul Volkswagen, lucru vizibil mai mult ca oricand anul acesta, cand oficialii marcii au anuntat lansarea a patru modele noi. Gama producatorului spaniol se diversifica, printre modelele sale strecurandu-se si un SUV compact.

Conceptul Tribu a fost prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Frankfurt. De atunci, nu au aparut noutati importante despre model asa ca germanii de la Schulte Design au creat doua imagini prelucrate digital pentru MotorAuthority.

Designerii s-au inspirat dintr-o serie de schite alb-negru care au fost scapate pe internet. Imaginile au fost inregistrate de Seat la Organizatia Mondiala a Drepturilor Proprietatii Intelectuale, in luna august. Seat a anuntat, inca din luna octombrie a anului trecut, faptul ca Tribu va intra in productie. SUV-ul compact este bazat pe platforma lui Volkswagen Tiguan si este mai ceva mai mic decat modelul de inspiratie.

Tribu prezinta un design radical atat al partii frontale, cat si al partii posterioare.

Acest aspect inedit apare deoarece Tribu este al doilea model Seat desenat de fostul designer Lamborghini, Luc Donkerwolke. Primul a fost noul Ibiza, model care de doua luni poate fi vazut si pe strazile din Romania.

Via | MotorAuthority

Taguri: Exeo, Seat, Tribu

Comentarii (7)

  • WTF
    Seat a anuntat ca Tribu va intra in productie inca din luna octombrie a anului trecut.
    0 0
  • Tomosenko
    Was ist das......
    Hello dear. Primul model Seat desenat de Luc Donker...este noul Ibiza. Lipsa de cultura generala, si nu numai. Voi chiar nu cititi niciodata comunicatele de presa! Asta este reversul medaliei cand dati de fiecare data copy and paste!!! Daca ar auzi Erich Schmitt cred ca
    v-ar trage o chelfalneala de s-o tineti minte cate zile o avea Seat.
    0 0
  • bubblegum
    ce sa fie ?
    eu zic ca seamana cu un audi Q5 ...
    0 0
  • URAGANU
    Un Porcarie
    Sa nu vad asa ceva in Romania ca-i sparg rotile. Ce-i porcaria asta ? Astia chiar nu mai au imaginatie ?
    0 0
  • Florin
    *URAGANU
    De ce ii "spargi rotile"?!!! cu sau fara imaginatie este un Seat, o masina frumosa si daca nu ai bani sa o cumperi normal ca te enervezi si ii "spargi rotile" (prin roti presupun ca intelegi cauciucuri sau anvelope...!). Nu te enerva pentru ca nu este singurul caz de "lipsa de imaginatie" in auto.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    yuk
    ce senzatie de ieftin imi da masina asta
    0 0
  • 'mnezo
    Tiguan seatizat
    Un Tiguan cu stema de seat. Nu v-ati obisnuit deja? tot ce are VW, arunca o stema de seat sau skoda si e inca un model in plus pe piata. parca vad ca apare skoda brno imediat, care e exact la fel, dar alta culoare si cu alta grila. Un rahat resapat din partea celor de la VW. Spor si la mai mare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru