Aston Martin a angajat un fost director de la Tesla

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.10.2009
Aston Martin l-a angajat pe Michael Van der Sande pe postul de ofiter financiar sef in cadrul marcii britanice. Olandezul a lucrat in trecut la Tesla Motors si la Harley Davidson.

Fostul vice-presedinte al departamentului de marketing de la Tesla Motors, Michael Van der Sande, a fost angajat de catre Aston Martin pe postul de Ofiter Financiar sef. Pe langa experienta sa de un an la Tesla Motors, Michael Van der Sande a lucrat 12 ani la Harley Davidson. Acesta are rolul de a dezvolta prezenta Aston Martin in lume, pe toate teritoriile pe care opereaza constructorul britanic. Michael Van der Sande ii va raporta direct lui Dr. Ulrich Bez progresele sale si va lucra la sediul Aston Martin din Marea Britanie. Sansa englezilor de la Aston Martin ar fi sa se pozitioneze mai bine pe piata din China, care raporteaza in continuare o crestere impresionanta.

Noul ofiter financiar de la Aston Martin are in fata o sarcina extrem de dificila. Michael Van der Sande trebuie sa creasca vanzarile constructorului britanic prin intermediul unei imagini de marca mai bune. Prezenta Aston Martin pe piata internationala trebuie consolidata, iar modelele acestui constructor trebuiesc promovate mai bine prin mijloacele existente.

La fel ca toti producatorii de automobile de lux din lume, Aston Martin a suferit serios in urma recesiunii mondiale.

In primele opt luni ale acestui an, Aston Martin a construit 1.415 unitati, fata de 4.480 unitati cat a construit in aceeasi perioada a anului precedent. Michael Van der Sande si-a dat demisia din cadrul companiei Tesla Motors, dupa ce a lucrat pentru americani pentru aproape un an. Chiar inainte sa paraseasca Davidson, Michael Van der Sande a coordonat departamentul european al constructorului american de motociclete.

Via | Egmcartech

Comentarii (1)

  • corectare
    Chief Financial Officer (CFO) inseamna Director Financiar, nu Ofiter Financiar Sef
    :-)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru