Aston Martin ar putea dezvolta o versiune R a lui DBS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.08.2009
Aston Martin DBS ar putea primi o versiune R, care va oferi performante superioare clientilor marcii britanice. Modelul va beneficia de un pachet aerodinamic, precum si de numeroase modificari mecanice pentru a imbunatati performantele dinamice.

Britanicii de la Aston Martin ar putea sa creeze o versiune super-sportiva a lui DBS, pe care o vor intitula DBS R. Zvonurile privind dezvoltarea acestui model au plecat de la faptul ca inginerii Aston Martin testeaza un DBS modificat pe Nurburgring, iar modelul testat prezinta cateva imbunatatiri in materie de aerodinamica. Pe langa modificarile operate la nivelul aerodinamicii, suspensia lui DBS R ar putea sa fie mai ferma decat cea a versiunii standard, iar motorul ar putea avea si el anumite modificari.

Ultimul model Aston Martin de strada care a primit o versiune de performanta a fost Vanquish. In cazul lui Vanquish, englezii au lansat Vanquish S V12. Spre deosebire de versiunea standard a lui Vanquish, acesta prezenta un cuplu motor mai mare si un plus de 60 CP. Sprint-ul de la 0 la 100 km/h a fost imbunatatit cu 0.4 secunde, fiind necesare doar 4 secunde pentru a realiza aceasta acceleratie. Oficialii marcii britanice nu au confirmat inca dezvoltarea modelului DBS R.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    F-A-L-I-M-E-N-T va scrie pe fruntea directorilor de la Aston Martin.Daca vreti sa fiti competitivi incercati sa construiti un motor diesel V6, ori o versiune hibrida!
    0 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru