Aston Martin DBX, viitor supercar

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.03.2007
Aston Martin pregateste un nou model: supercar-ul DBX, care va concura cu McLaren SLR sau Bugatti Veyron.

In ultima vreme Aston Martin a stat in centrul atentiei atat prin succesul filmului James Bond , cat si prin licitatia la care brandul a fost vandut .

In ceea ce priveste activitatea industriala a producatorului britanic, lucrurile par a intra in normal. Aston Martin pregateste construirea unui supercar, denumit DBX. Conform speculatiilor din presa internationala, DBX este un nume de cod dat de producatorii britanici si va fi un model care va concura cu exoticele McLaren SLR sau Bugatti Veyron.

Supercar-ul DBX va fi construit din aluminiu si materiale compozite. Caroseria va fi inspirata de Zagato. Cu un V12 de 6.0 litri si 700 CP si o cutie manuala in sase trepte se va prezenta Aston la inaugurarea lui DBX. Se asteapta ca performantele viitorului supercar sa duca modelul la viteza maxima de 330 km/h, iar aceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in 3,7 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru