Aston Martin face baza de testare langa Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.02.2008
Constructorul britanic va dezvolta o baza de testare in apropierea faimosului circuit german de la Nurburgring.

Esential

10.000 de km este distanta medie pe care o parcurg in perioada de testare modelele Aston Martin pe circuitul de la Nurburgring.

Circuitul de la Nurburgring atrage tot mai mult interesul constructorilor si investitorilor. Dupa ce acum cateva zile va anuntam ca langa faimosul circuit german va lua nastere un parc de distractii tematic, revenim astazi cu noi informatii despre "Iadul Verde".

La numai doua luni de la deschiderea primului sau studio de design dedicat in exclusivitate brandului, la Warwickshire, Aston Martin a anuntat ca va construi in apropierea circuitului german o baza de testare. Constructorul britanic a demarat deja lucrarile de adaptare a unei cladiri deja existente din Meuspath, centrul urmand sa devina operational chiar din luna mai a acestui an.

Decizia britanicilor de a produce un asemenea centru in apropierea celebrului Nordschleife nu este intamplatoare, Aston Martin folosind circuitul german pentru testarea modelelor sale. Supercarurile constructorului de nisa testeaza de obicei aici in medie 10.000 de km la viteze mari pentru a observa comportamentul directiei, pneurilor, franelor si a sistemului de racire.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru