Aston Martin Rapide imprumuta viitorul V12 al lui S-Klasse

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 11.07.2009
Viitorul Aston Martin Rapide ar putea folosi propulsorul V12 pe care Mercedes il dezvolta in prezent pentru S-Klasse, ca rezultat al colaborarii dintre cei doi constructori.

Mercedes Benz va lansa in 2012 un nou propulsor V12 pentru S-Klasse. Surse neoficiale anunta insa ca unitatea cu 12 cilindri ar putea fi utilizata si pe modelele Aston Martin, mai exact pe actualul DB9 si pe viitorul Rapide. Imprumutarea motorului ar fi inca o confirmare a relatiilor bune dintre cele doua parti, care au semnat anul trecut un parteneriat de colaborare.

Aston Martin foloseste in prezent un motor V12 de 6.0 litri, insa unitatea este un Duratec de provenienta Ford. Propulsorul se asteapta sa fie regasit si pe viitorul model Rapide la debutul productiei, insa este posibil ca Aston Martin sa stagneze proiectul pentru a utiliza motorizarile Mercedes inca de la lansare.

via | gtspirit.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru