Aston Martin V8 Vantage "slefuit" de Loder1899

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.12.2007
Casa germana de tuning Loder1899 a lansat un kit pentru versiunea Volante a modelului Aston Martin V8 Vantage.

Esential

425 de cai este puterea dezvoltata de Aston Martin V8 Vantage dupa tratamentul aplicat de Loder1899.

Casa de tuning Loder1899 a prezentat cu ceva timp in urma o versiune imbunatatita a supercarului britanic Aston Martin V8 Vantage, iar acum, cu ocazia Salonului Auto de la Essen, nemtii au pregatit un kit si pentru varianta decapotabila Volante.

Echipata cu jante de 20 de inch din aliaj Vertigo Viginiti cu finisaj cromat, create special de Loder1899, varianta Volante a primit si o serie de accesorii din fibra de carbon care imbunatatesc aerodinamica masinii. Buza spoilerului fata, deflectorul spate si carcasa motorului, toate din fibra de carbon, reduc masa masinii si imbunatatesc performantele acesteia. Look-ul exclusivist este transmis si de kitul Loder1899 care coboara garda la sol cu 35 de mm.

Nemtii au instalat si un sistem de evacuare performant care include o valva de control ce se deschide la peste 4000 de rpm pentru a obtine un sunet aparte. Si puterea motorului urca de la 385 la 425 de cai.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru