Aston Martin Viceroy - studiu de design

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 08.08.2010
Studentul britanic Christopher Chilcott a prezentat un studiu de design care vrea să prefigureze liniile de viitor ale mărcii Aston Martin.

Automotive Design Degree Show, un concurs expoziţional care s-a desfăşurat la sfârşitul lunii iulie în cadrul Muzeului Naţional Waterfront din Swansea Marina, a adunat o mulţime de studii de design create de studenţii din anii terminali ai Universităţii Swansea. Unul dintre cele mai interesante concepte desenate poartă numele de Aston Martin Viceroy şi a fost desenat de Christopher Chilcott.

Conceptul studentului britanic este caracterizat de linii netede, de un limbaj de design foarte agresiv şi de câteva elemente specifice Aston Martin. În realizarea creaţiei sale, britanicul a fost inspirat de prestigiul lui Savile Row, o stradă celebră din centrul Londrei. De asemenea, banala sticlă de Coca-Cola şi forma unui cap de şarpe a servit la crearea lui Aston Martin Viceroy. 

Via | Automotto

 

Comentarii (5)

  • da:)
    arata bine rauuuuu!!superba!!
    5 1
  • astept conceptul lui Aston Martin Winchester :))
    5 0
  • porcareala...
    4 2
  • Fara suparare, dar cred ca e o masinuta de jucarie mica, probabil ceva chinezarie care se vrea "aston martin"....se vede ca e 3cm X 5cm...in fine, poate e parerea mea eronata, dar nu cred ca asta e ceva serios, demn de luat in seama. cred ca e doar a jucarie chinezeasca nereusita.
    2 1
  • loooolllllll
    uitati-va atenti la poza 5 ce mic se vede ala:)))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru