Atentat la viteza record a lui Veyron

De Lel Ilincescu
Publicat Vineri, 01.06.2007
SSC Aero TT a tot incercat sa bata recordul lui Bugatti Veyron. Desi pana acum incercarile au esuat, Aero TT persista.

Modelul Bugatti Veyron este in pericol de a pierde titlul de cea mai rapida masina de serie din lume. Motivul: SSC Aero TT.

Constructorul britanic se lauda ca va reusi, in cel mai scurt timp, sa doboare recorul de 407 km/h al modelului Bugatti. In cadrul unor teste care au avut loc pe o autostrada din Nevada, Aero TT a ajuns la 388 de km pe ora, acesta fiind, conform inginerilor, primul pas in doborarea recordului.

Echipata cu un motor V8 de 6350 de cmc, masina atinge 100 de km pe ora in numai 2.78 de secunde.

Comentarii (2)

  • foarte bine
    foarte bine,,,,da sa fim seriosi cum arata placinta asta pe langa Veyron. Parca e facuta din plastelina, si interiorul cioplit din mocheta de la piatza.
    Succes,,,da nu as prea crede.
    Mai sunt atatea masini de serie care au atins viteza aia, da cu o grama de tuning, cea ce la Veyron nu e cazu. Cand o sa faca si alti o masina de serie care sa mearga cu viteza aia si mai poti si vorbi in masina cu gagica..:), mai povestim.
    0 0
  • :)
    succes...mai e pana atunci...oricum veyron este super adevarata...merita fiecare eurocent...si 407 km/h inseamna un record f bun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru