Atentie! Noul Renault Clio break!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 10.08.2007
Francezii au publicat primele doua fotografii cu noua versiune break a modelului Clio.

Renault a publicat primele doua fotografii oficiale cu noul model Clio Estate. Break-ul din gama modelului Clio este inspirat din conceptul Clio Large Turn. Spre deosebire de prototipul care a stat la baza noului model, Clio Estate este mult mai putin sportiv si vine doar intr-o versiune de 4 usi.

Dar toate aceste detalii au si o explicatie. Renault a intentionat sa contrabalanseze vanzarile slabe ale lui Modus MPV printr-o varianta mai practica a lui Clio. Modelul va veni ca o optiune de marca pentru potentialii clienti de pe segmentul de piata al break-urilor. Clio Estate masoara 4.200 mm lungime si are o capacitate de stocare de 439 de litri (288 litri in mod normal plus inca 151 litri obtinuti prin rabatarea scaunelor). Noul break este construit pe aceeasi platforma a modelului Clio si are in linii mari aceleasi caracteristici in ceea ce priveste confortul sau manevrabilitatea.

Principalii adversari sunt viitoarea Skoda Fabia Combi si Peugeot 207 SW. Fara indoila, caracteristicile noului Clio Estate il fac superior marelui rival francez, Peugeot 207 SW.

Lungimea modelului si capacitatea portbagajului fiind superioare, il fac un adversar de temut pentru rivalii conationali.

Spre deosebire de 207 SW, Fabia break nu se inchina atat de mult in fata noului Renault, promitand caracteristici asemanatoare sau chiar superioare.

La nivel speculativ se sugereaza ca noul Clio break va fi echipat cu un motor de 1.5 litri turbodiesel dCi, care dezvolta 106 cai putere. In ceea ce priveste pretul, exista speculatii ca acesta va creste cu aproximativ 1100 euro. Mai multe informatii oficiale vor fi disponibile in septembrie la Frankfurt.

[poll]76[/poll]

Comentarii (20)

  • ELEKTRO
    misto design-ul..
    0 0
  • hmm
    arata intr-un mare fel dar tot o masina de kkt ramane, ca orice alt renault
    0 1
  • RECE
    cand Renault o sa convinga la capitolu'calitate....o sa-mi dau cu parerea, acum c draq sa zic???? daca arata bine????arata!!! da' nu asta conteaza....nu numai asta conteaza!!!!
    0 0
  • Masina
    Masina arata bine si bineinteles ca va fi extraordinara , doar e RENAULT ! CAMPIONUL MONDIAL LA F 1
    1 0
  • @alex
    departamentul de F1 e cu totul si cu totul altceva. Cat despre pret/design/calitate ... mi se pare a fi un concurent pe masura pentru Peugeot 207 SW.
    1 0
  • mda
    nu cred ca simte vre-un posesor de reno ca este campion mondial la F1.. la constructori. Strategia Reno? - LUXUL DE PLASTIC.


    Traiasca oldiest but goldiest.
    0 0
  • CUM MAH F1 E ALCEVA?????
    BAAAA , cate inveti de la baietii d aici.....incredibil,ALEX a fost ironic, iar XSS.....nu vreau sa t jignesc , dar noi spunem celor c nu stiu sa ''citeasca''ironia ....BOTANISTI. adica iau in serios toate ironiile care nici macar nu-i privesc....Cat despre ''pret/design/calitate''....eu cred ca e un concurent pentru...KITYCAT,TAMPAX,ORANGINA,MILKA si poate sa intre putzin in concurenta si cu masina lu' TAKAGI, era o masina , s numea ARROWS(asta daca nu t uiti la F1 doar de 3 ani)
    0 0
  • :)
    foarte frumos si in mod sigur fiabil.

    clio este o platforma foarte buna.
    1 0
  • Cunoscatorul
    Clio
    Masina arata al naibii de la fel cu Opel Astra in spate. Fata este de Clio deci nici o schimbare nu era asteptata aici. Eu insa nu inteleg segmentul de piata vizta: deci facem o masina pentru domnisoarele care se dau cu ruj mult, si au fusta scurta, dar le facem un portbagaj mare ca sa intre oala cu sarmale si cartofii din piata. Aha, dar nu am inteles nimic.
    0 0
  • Peugeot
    PEUGEOT 206SW va face legea!!!
    Peugeot 207SW este superb. Nu sufera nici o comparatie cu mizeria asta de Renault.
    Oricum Renault-ul este (in continuare) deficitar la capitolul detalii. Iar cine nu crede sa verifice atat plasticele cat si tinuta de drum al variantelor hatchback deja comercializate la noi.
    0 1
  • Flavius
    Merde
    Nu arata rau,cum nici un Renault nu arata.Daca ne uitam la fiabilitate si intretinere ar fi bine sa se intoarca la anii "80.
    0 0
  • ~!~ THE TEXAN ~!~
    NU-i rea ...
    Dar sa fim seriosi ... ce spatiu poti sa scoti dintr-un break de clasa mini :)) sau mica ....
    0 0
  • frumoasa masina...
    0 0
  • praf
    ce oameni, ce caractere...ce comentarii...ce sondaj de kko...:))
    0 0
  • CONTEAZA??
    Estate clio
    Am fost si la astia m-am tavalit si prin fata si prin spate in noul clio hbk. Portbagaj mic, spatiu pt adulti in spate mic, scaune mici ce-ti creaza senzatia ca aluneci de pe ele in fat la curbe, pasagerul din dreapta daca are peste 1,80 a belit-o la drum lung in caz ca mai sta si cineva in spatele lui, podeaua este inalta si aproape incat stai cu picioarele ca intr-o dacie - cu genunchii arcuiti si aproape la gura. PE BUNE CA ESTE NASOALA SI SCUMPA. DACA AR FI FOST SUB 10 000 MAI VINDEAU SI EI CEVA dar asa am vazut putini fraieri care si-au luat teapa cu acest clio. mai bine iti iei simbol
    1 0
  • clio sau alte masini
    pentru cei porniti impotriva renault- sunt si masini germane cu detalii din lemn de esenta de plastic. oricum in top5 fiabilitate nu e nici audi nici vw conduce toyota.asa ca nu va mai dati specialisti ca multi nu au bani nici de un logan da viseaza la masini scumpe si puternice da posteaza si ei ca sa fie.
    0 0
  • erossic
    clio tare tare ;)
    ma da' inteligenti sunteti :))))))))) renault e o masina f buna, asta o stie toata lumea...cel putin calitate-pret.....da' vorbiti si fara sa stiti....
    1 0
  • Nedumeriri
    Nu intleg cum e Clio Break (adica ceva mai incapator) si are acelasi portbagaj ca la Clio normal (288 litri)???!!!!Insasi imaginea arata un Clio mai lung!!!!
    0 0
  • Clepatra
    pare slaba,,
    Eu am un Clio Sensation din ian. 2005. Cand aveam 10 ani parintii mei aveau Renault 10. Am ras de el atunci si nici acum la inceput nu eram prea convisa. M-a convins pretul in comparatie cu alte marci. Renault pare o masina slaba dar este doar o aparenta. Cred ca toti posesorii o pot spune. Doar aparente si senzatii ca nu este o masina buna, iar in corelatie calitate pret eu spun ca merita.
    0 0
  • DENNYS
    CLIO3
    E SUPER SUNT POSESORUL UNUI MODEL DIN 2007 CU MOTOR DE 1.4L. SI E OK VREAU SI VARIANTA BREAK SUPER COOL
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru