Audi a dat masini fotbalistilor Barcelonei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 21.09.2007
Ronaldinho, Messi, Henry si celelalte staruri ale Barcelonei au primit modele Audi.

Audi si clubul de fotbal FC Barcelona sunt parteneri oficiali de la inceputul sezonului trecut. Ralph Weyler, membru al consiliului de administratie de la Audi, a fost prezent pe circuitul din Catalunya unde a inmanat cheile masinilor germane fotbalistilor de la FC Barcelona.

Nu au lipsit de la acest eveniment vedetele clubului catalan, Ronaldinho, Lionel Messi sau Thierry Henry. Cel mai ales model din gama oferita de Audi fotalistilor de la Barcelona a fost SUV-ul Q7.

Vedetele echipei catalane au participa si o plimbare demonstrativa pe circuitul de grand prix. Pilotii Audi i-au plimbat pe baietii Barcelonei intr-un Audi A4 DTM.

Comentarii (2)

  • 5thgear
    monotonie
    toata lumea alege q7...poate k nu vor sa traiasca senzatii tari ku un rs4....
    0 0
  • Stefan cel Mare
    Daca...
    Daca Dacia ar da masini celor de la Poli Iasi sunt sigur ca le-ar fi rusine sa umble cu asa ceva la majoritatea fotbalistilor. Mare pomana au facut aia de la Audi. Q7 are si Myu de la UTA. Si nu e jucator de rangul Barcelonei. Era o chestie daca faceau o serie limitata de 25 masini (chit ca le monta doar sigla pe verticala) si le dadea. Dar asa ... Banalitati din lumea celor cu bani multi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru