Comentarii (17)

  • ...
    scump
    7 12
  • O masina superba!
    17 5
  • surprinzator
    Ma mir ca Audi vine cu preturi sub concurenta.

    CLS 350 CDI care are 15cp in plus costa 66000, iar 350 care are tot 300cp costa 67300. Nu stiu cum stau la dotarile standard, dar se pare A7 merita luat in seama.

    Parerea mea e ca totul depinde de gust. CLS este mai frumos la exterior, mai agresiv, desi nici A7 nu arata rau deloc. Din pacate interiorul preluat complet de la E Klasse se potriveste ca nuca in perete, e cam patratos, in schimb la Audi pare foarte stilat si bine gandit.
    La capitolul practica ambele ofera spatiu generos chiar si pentru pasagerii din spate. Audi are vine si cu tractiune integrala cea ce e un mare plus mai ales in Romania, dar placearea de a merge iarna cu masina la munte iti va fi stricata un momentul in care copilul din spate isi aduce aminte ca vrea neaparat ceva din portbagaj, moment in care toti cei aflati inauntru vor simti din plin cele -10 grade de afara, datorita hayonului (cam aiurea pt o masina cu pretentii).

    Un orice caz mi-as dori sa imi permit sa am dilema de alege dintre cele doua. Sa ma intreb oare de ce nu au facut un A7 cu exterior de CLS?
    13 5
  • nush cum draq poate "asta" sa fie superba cand concurentul direct este CLS ... dar poate cunoscatorii stie mai bine...
    15 12
  • aceasi Marie,cu alta palarie
    Gusturile nu se discuta,insa parca Audi exagereaza cu un design regasit mai mult sau mai putin pe toate modelele sale.CLS este putin mai diferit in gama Mercedes,iar ca si calitatea fabricatiei,tind sa cred ca isi merita cele cateva mii de euro in plus fata de A7.
    10 8
  • A7 cu fata de A4 si spate neterminat. Zero lei masina asta. Vechiul CLS este superb si Passat CC.
    4 18
  • rica esti praf
    mai , puneti ochelarii ca sa vezi si tu diferentele intre a7 si a4. Nu ai nici o vina ca nu iti bate faza lunga;)
    11 2
  • Pentru mine (personal) eu zic ca masina asta este cea mai frumoasa masina din lume iar concurentii (Mercedes CLS, Porsche Panamera, Jaguar XJ si Aston Martin Rapide) au niste probleme serioase!!!!!!!
    La sportivitate castiga Jaguar XJ, la viteza castiga Aston Martin Rapide, la design castiga Porsche Panamera, dar la toate celelalte plus toate caracteristicile concurentiilor castiga Audi A7 Sportback
    7 9
  • Pentru DDP
    Prietene DDP,inainte sa iti formulezi parerile,documenteaza-te.Nu se va compara niciodata un Aston Martin Rapide sau Panamera cu A7 pentru ca au alte preturi si emit alte pretentii.Ele au batalia lor.Sa nu pomenim ca iti cumperi 2 sau 3 Audi A7 de banii de pe un Aston Martin Rapide.De XJ nici nu mai trebuia sa amintesti fiindca n-are nici o legatura cu segmentul asta.A7 deocamdata se bate direct cu CLS si pana nu vedem niste teste comparative,nici aici nu ne putem da cu parerea foarte mult,decat in privinta designului.
    11 0
  • Architrion
    Un model reusit
    Nu sunt fan al grupului VAG, dar acest model mi se pare unul reusit. Oricum este peste ce ofera Audi de obicei. Pe de alta parte parerea mea e ca exteriorul de la vechiul CLS nu a fost inca batut, este de departe cel mai rafinat, o frumusete fluida. Iar interiorul de la actualul CLS este peste cel al lui A7. Volanul este mai frumos, mai bine profilat, ceasurile de bord sunt mai atractive decat la A7 (prea clasice, prea "boring"). Nici ergonomia bordului nu mi se pare o reusita cu accesul la butoanele de clima in spatele schimbatorului de viteze.
    3 2
  • Prietene Vlad08, eu sunt deacord cu tine in privinta masinilor astora............dar daca tot ai adus vorba despre un test comparativ scrie asa pe youtube Auto Bild- Audi A7 vs new Mercedes CLS. Vrei sa vezi un test comparativ.........scrie asa, si vei vedea un test comparativ ''adevarat''
    0 1
  • Prietene Vlad08 eu sunt perfect de acord cu tine numai ca mi-am spus parerea!!! Dar eu din cate am auzit ca si Jaguar XJ este in acelasi segment cat despre un test comparativ....am o solutie:
    Scrie pe Youtube Auto Bild- AUDI A7 vs NEW MERCEDES CLS.......daca tot vrei sa vezi un comparativ adevarat..... scrie asa, si vizionare placuta!!!!!!
    0 0
  • BaditzaEx
    pfff
    am vazut unul acum vreo 3 luni, cu nr de IF pe la tineretului :))
    1 1
  • BaditzaEx
    arata bine, dar...
    abia din lateral il deosebesti de un A8/A6, mult mai deosebit pare noul CLS si chiar si vechiul CLS
    2 1
  • @DDP
    DDP,Jaguar XJ,desi are o linie de coupe cu 4 usi,este in clasa cu S-Klasse,BMW seria 7 si Audi A8 si bineinteles costa mai mult decat A7. In ceea ce priveste testul comparativ realizat de AutoBild,imi cer scuze dar nu inteleg limba germana.Asteptam mai multe teste comparative de la mai multe emisiuni si reviste
    0 0
  • Vlad08, multumesc de informatia cu Jaguar XJ dar toata lumea mai face greseli cat despre testul comparativ..... ce sa spun..... nici eu nu stiu germana dar totusi.......... posibil sa iti dai seama de care zice ca e mai aratoasa!
    0 0
  • flaviu c
    da
    o masina frumoasa, dar ia clasa de la masina care da clasa :D
    steaua ii sus pt un motiv..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru