Audi angajeaza 450 de doctoranzi

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.04.2007
Audi intentioneaza sa devina prima marca auto pana in 2015, lucru pentru care investeste in tinerele talente ingineresti.

Audi va angaja in 2007 circa 450 de doctoranzi, cu 100 mai mult decat era planificat.

Vrem sa devenim pana in 2015 cel mai de succes brand auto din lume. Pentru a atinge acest scop avem nevoie de o motivatie superioara, devotament si angajati foarte bine pregatiti”, a declarat Dr. Werner Widuckel, seful sectiei de Resurse Umane de la Audi.

Mai mult de jumate dintre noii veniti vor fi distribuiti catre centrul de Dezvoltare Tehnica. Tineri specializati in inginerie electrica, inginerie mecanica sau inginerie a comunicatilor sunt in vederea companiei germane. Un alt spectru vizat de Audi este cel al specialistilor in computere si a specialistilor economici, in special pentru departamentele de vanzari si retail.

Daca vrei sa construiesti o masina maine, nu vei obtine nimic folosind materialul de ieri. Noi oferim posibilitatea noilor veniti sa acceada intr-un cadrul profesional, competitiv si deschis pentru viitor”, a mai declarat Widuckel.

Audi ofera prin intermediul programului „First Job Experience” posibilitatea unui training de 48 de luni, pentru absolventii interesati sa aiba o cariera in cadrul companiei.

Comentarii (1)

  • BASESCU
    INCORECT
    ROBERT, AUDI SI/A PROPUS SA DEVINA BRAND/UL PREMIUM NR.1 SI NU PRIMA MARCA DIN LUME!!! CITITI CU ATENTIE COMUNCIATELE DE PRESA. SALUT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru