Audi ia tot la “Trofeul Auto 2006”

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 22.11.2006
Se pare ca nemtii au uitat de Mercedes sau BMW. Audi a reusit sa ia majoritatea premiilor anul acesta in Germania.
Distinsa publicatie germana “Auto Zeitung” a ajuns in momentul decernarii premiilor pentru acest an. “Trofeul Auto 2006” asa cum sunt cunoscute premiile publicatiei germane desemneaza castigatorii in urma voturilor date de cititori.

Principalul premiat a fost Audi, care a primit premii pentru modelele A3, A6, A8 si R8. Alte modele de la Audi, cum ar fi Q7, TT si A4 au terminat pe locul secund la categoriile lor.

Pentru acest an cititorii au avut la dispozitie posibilitatea de a alege dintr-un numar total de 347 de modele impartite in 27 de categorii. Aproape 100.000 de cititori ai publicatiei “Auto Zeitung” au votat.

Audi A8 a primit 35% din voturi pentru clasa de lux, aproape cu jumatate mai mult decat precedentii. Audi A8 a reusit sa castige la categoria ssa premiul intai pentru al patrulea an la rand. Un procentaj si mai mare a reusit A6 care a intalnit 41% din sufragii la categoria sa. Si R8 a reusit o performanta deosebita reusind sa stranga la super sportive 41% din voturi.


Dupa editia din 2006, Audi a strans 33 de “Trofee Auto” in 19 ani.

Comentarii (5)

  • karatemaster
    bravo audi
    normal sa ia toate premiile daca cei de la bmw il tin inca pe neinspiratul de Chris Bangle in functia de designer sef....asa le trebuie !!!
    0 0
  • Ali Baba
    Mdah... nemtii tot... nemti!
    Audi! Am paralizat cand am citit. Totusi, pe undeva normal, atata timp cat punctajul a fost dat de cititori nemti (cu un nivel mediu al cunostintelor in domeniu).

    Eu, insa, imi pastrez parerea:

    AUDI = Another Ugly Deutsche Invention
    0 0
  • Catalin
    Audi...prea buni!
    Dar cand nemtii premiau bmw sau mercedes nu erau tot nemti. Dar asa sunt unii ca tine care sunt mi limitati...ce sa-i faci. Bravo Audi!

    AUDI = An Unic Deutsche Invention
    0 0
  • Masini germane ?
    Cine mai are incredere in masinile germane ?
    Poate niste neinformati..........
    0 0
  • cressty_soferu19
    traiasca audi
    imi place audi din 1998 si stiam k o sa scoata ceva adevarat...dar nici in halul asta sa depaseasca rivalii lor... ma bucur foarte mult fan adevarat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru