Audi renunta la RS4 in noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.10.2007
Audi a anuntat ca va renunta luna viitoare la productia sedanului RS4, pentru a nu concura proaspatul RS6 Avant.

Audi pregateste un nou val de schimbari in gama sa de modele. Constructorul german anunta ca va renunta la sedanul de performanta RS4 in luna noiembrie. Desi au mai existat zvonuri despre oprirea productiei se pare ca de aceasta data informatiile au fost oferite chiar de oficialii din Ingolstadt.

Dupa celebrul sedan, care a ingenunchiat concurenti cu renume ca BMW M3 si Mercedes C63 AMG, Audi va semna si sfarsitul variantelor Avant si cabrio undeva la mijlocul lui 2008. Fanii modelelor de performanta produse de Audi vor fi astfel nevoiti sa astepte o lunga perioada de timp deoarece stocurile actuale nu ar urma sa ajunga decat pana in decembrie.

Vestile sunt si mai proaste daca stam sa ne gandim ca pe piata va ramane doar versiunea standard a noului A4, in prezent neexistand zvonuri despre posibile versiuni sportive sau de performanta ale acestuia, S4 sau RS4.

Aceasta decizie a fost luata pentru a se evita un eventual insucces al noului RS6 care vine la un pret cu mult peste cel al lui RS4 sau S4, insa oficialii germani ar trebui sa se teama si de golul lasat de aceasta decizie in gama sa.

O dezamagire din acest punct de vedere ar urma sa aiba urmari neplacute, majoritatea fanilor putandu-se reorienta catre rivalii BMW M3 si Mercedes C63 AMG.

Comentarii (15)

  • Cand a ingenunchiat C63 AMG??
    0 0
  • audist
    pt antevorbitorul meu
    oricand :)
    0 0
  • Pt audist
    Sorry man, dar Mertz Rulzz!
    0 0
  • Andreis
    Poftim?????
    M3? De unde iei tu informatiile astea? Pe ce te bazezi cand spui ca A INGENUNCHIAT M3?

    Mai documenteaza-te!
    0 0
  • insane
    niciodata in viatza lor
    nicodata in viatza lor nu va ingenuchia C63 AMG in fatza la un Audi RS!!!
    documentati'va!!!
    0 0
  • Fixu` Mic
    Lol
    Audi, o firma extrem de proasta pe care multi o cred super buna, cand vreodata sa ingenuncheze trasura aia M3 si C63 AMG ? Mitsubisi 3000GT twin turbo mai avea putin si ii arunca sufa unui RS4 ca sa se tina dupa el =)) era si cazu sa inceteze productia la trasura asta..
    0 0
  • aaa
    .ma abtin ...ca e plin de specii pe aici...
    0 0
  • The Expert
    Audi vs BMW vs Mertz
    Niciodata nu a fost sa fie AUDI peste BMW sau Mertz...
    Posteaza si tu un link de unde sa stim ce clasa a dat RS4 si cui...in nici un caz la baietii din BMW sau Mertz.
    BMW si Mertz rules !!!
    0 0
  • probabil s-a referit la vanzarile facute in acea gama de producatori, ce-i drept s-au vandut foarte bine, caci la performante fiecare cu opiniile lui. toate sunt bune, si mai bine ar sa le putem si noi conduce...;)
    0 0
  • cressty
    pt mortul ala de Fixu'
    daca o masina de 100.000 euro ii zici carutza.... atunci masina ta c este mah????? face 10 mii de euro cu tot cu apartament????
    0 0
  • Penibil, parca se cearta aia de 5 ani cine are jucaria mai tare. Totul e vorba de gust la urma urmei, ca performante sunt apropiate. Vrei Mertz, il iei ca sa potri brand-ul lor pe grila radiatorului, treaba o face AMG. Esti fan BMW il iei pentru ca stii ca poate, e BMW, are sportibitatea in sange. Dar sineri sa fim, Audi are un raport pret calitate extrem de bun. Va certati pentru un orgoliu. Sunt foarte curios care din cei ce comenteaza la acest articol detin unul din cele 3 modele. Acela ar avea tot dreptul sa arunce cu noroi in altii. Masinile astea sunt toate premium, toate sportive, nu e nici una caruta, lasati aberatiile. Stima !
    0 0
  • audi rulzz
    mai bine v-ati interesa voi :audi adepasit la vanzari demult mert si de ceva timp bmw , rs4 pana si la specificatii este cu o miime mai rapid 0-100 decat m3 (si ia sa imi zica mie desteptii astia cand ascos bmw m3 de 420 cai????? la 1 an de cand audi avea rs4 la vanzare mai desteptilor (cititi articole mai vechi, "documentati've") in dtm audi are asigurat de1 an podiumul in fata mertzului (uitati-va pe motors ) , deci numai frustrati care vad zilnic audi pe strada si au ceva invidie in sange ca le merge atat de bine(dc si rs4 e caruta .... sa nu mai ziceti oau cand vedeti un r8 sau un gallardo), fac pariu ca nici macar 1 din cei care au postat nu au o masina de peste 10 mii (fara casa ca sa nu fim rautaciosi) insa au vazut ei pe youtube un clip cu un taran din spania si de atunci se gandesc ca astia de la audi fac masini pt acea clasa de oameni ..penibilistilor
    0 0
  • Voi
    V-ati gasit 3 maimutoi pe net si ati inceput cearta! Aveti vreunul ,M3,RS4 , C63 AMG ? Nu cred !ATUNCI ,DEEEEEEEE CEEEEEEEEEEEEEEEEE ? Pt. ca ati citit date tehnice in reviste?
    0 0
  • Traian
    ...
    RS4 ...quattro face tot...
    0 0
  • Niste copilasi care isi dau cu parerea despre audi..cocalari cu dacii care se cred mari smecheri
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru