Audi TT, cel mai bun design

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.04.2007
Audi TT a primit premiul pentru cel mai bun design din partea unui juriu de jurnalisti.

Un juriu format din renumiti jurnalisti auto din 22 de tari a decis ca noul Audi TT este „Automobilul cu cel mai bun design al anului 2007”.

Coupe-ul sportiv de la Audi a depasit competitia formata din 28 de contracandidati. Membrii juriului au apreciat in mod deosebit evazarile pasajelor rotilor, grila „singleframe” si silueta agila, argumentand ca noul TT are o legatura clara cu stilul original al primei generatii a modelului TT, dar ca a evoluat intr-o forma mai moderna.

Designul carismatic si dinamismul pur i-au atras premii din partea unor publicatii de prestigiu din Marea Britanie, precum „BBC Top Gear” si „What Car?”, dar si „ADAC Motorwelt” si „Auto Bild” din Germania.

Comentarii (7)

  • nu pot sa spun ca e urat, dar pot sa spun ca mie ni imi place deloc. Dar DELOC. Dar daca toti jurnalistii aia spun ca e frumos... ce conteaza parerea unui mucos.
    0 0
  • prea de tot
    nici mie nu imi pare o masina frumoasa si nici prea sportiva
    0 0
  • audi tt
    cea mai tare masina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • b84jmy
    ar fi trebuit sa spuneti si cu cine a concurat la titlul asta. si restul podiumului ar fi fost binevenit
    0 0
  • cressty
    imi place
    mai vlad cum poti sa spui ca e o masina urata????? ai vazut-o macar in realitate??? o sa iti tremure boxerii pe tine..... =))))))) si nu e parerea unei singure persoane, ci e parerea a 22 de jurnalisti. si crede-ma ca ei au ochiul format la a depista ceea ce e frumos.
    0 0
  • cressty
    offf...
    scz... commentul de mai sus e pt nic nu pt vlad. scz vlad :)
    0 0
  • am tt nou
    am tt nou
    frati este cel mai buna masina sunt uni care spuna ca nu e buna dar sa ma crezi vlad este cel mai buna masina hahahahahahahahahahah si nu te mint este masina tare de tot
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru