Auto Bild a testat Mercedes F700 Diesotto!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.10.2007
Cel mai futurist concept Mercedes din ultimul timp a fost obiectul unui test al jurnalistilor germani de la Auto Bild.

Dupa ce a atras o multime de curiosi la standul Mercedes de la Frankfurt, unde parea total inabordabil si (ca majoritatea prototipurilor, de altfel) nefunctional, am primit o veste care nu poate decat sa ne bucure: F700 Diesotto a fost testat de germanii de la Autobild.

Curiosi sa vedem care sunt impresiile nemtilor in privinta unuia dintre cele mai futuriste modele Mercedes, am citit cu atentie testul acestora, in care jurnalistii Auto Bild au avut voie sa testeze absolut toate sistemele si gadgeturile de la bordul prototipului.

Va spicuim din concluziile lor:

  • F700 este suta la suta functional, atat din punctul de vedere al motorului revolutionar (1.8 litri si 238 de cai putere) cat si din cel al electronicii de pe bord.
  • Conceptul Mercedes consuma 5.3 litri/100 km si emite 127 de grame CO2/km in conditiile in care lungimea sa il recomanda ca limuzina de top: 5.17 metri.
  • Am simtit vibratii la nivelul volanului in anumite conditii, insa masina este, in rest, extrem de silentioasa.
  • O figura feminina virtuala numita Gloria apare instant pe bord in momentul in care apelezi comenzile vocale ale masinii, ajutandu-te in tot ceea ce priveste viata la bord.
    Este draguta si blonda, insa daca la un moment dat te supara poti schimba oricand pe modul manual de preluare a comenzilor.
  • Confortul suspensiilor controlate electronic este ridicat, chiar daca testul pe sosea a scos in evidenta cateva carente perfect scuzabile in acest stadiu de dezvoltare.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru