Autoitalia a deschis un nou showroom si service pe soseaua Colentina

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.10.2009
Iubitorii marcilor italiene reprezentate de Autoitalia in Romania - Fiat, Alfa Romeo si Lancia - au la dispozitie de ieri un nou complex integrat, aflat pe soseaua Colentina din Bucuresti.

Autoitalia, reprezentantul oficial in Romania al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti si Ssangyong, a deschis un nou showroom si complex auto integrat. Situat la iesirea din Bucuresti inspre nord-est, pe Soseaua Colentina nr 459 (vizavi de magazinul Carrefour), noul complex Autoitalia contine cel mai mare showroom din Romania al importatorului, dar si un service, o statie ITP si o spalatorie auto.

Investitia totala necesara ridicarii complexului integrat denumit oficial Autoitalia Colentina se ridica la cinci milioane de euro, suprafata totala fiind de 4500 de metri patrati. Accentul este pus pe marcile italiene reprezentate de importator in Romania, numarul total al angajatilor ridicandu-se la 45.

Autoitalia Colentina este al 38-lea complex de acest tip pe care importatorul il deschide in Romania, in 2009 fiind inagurate alte doua astfel de puncte de vanzare si service in Focsani si in Iasi. Numarul va creste la 40 prin deschiderea ulterioara a unor showroom-uri in Bacau si Tulcea.

Odata cu deschiderea noului complex Autoitalia din Colentina, clientii marcilor reprezentate de importator au la dispozitie o serie de promotii speciale.

Printre acestea se numara finantarea cu doar 5% dobanda, 10% reducere la orice manopera, intretinere gratuita timp ed un an (in limita a 50.000 de kilometri), ITP gratuit pentru clientii showroom-ului, gazduirea gratuita a pneurilor de vara si test de diagnoza gratuit. Oferta este valabila pana in 31 decembrie 2009.

via | Autoitalia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru