Comentarii (11)

  • Patrice
    Pretty road!
    Articole foarte bune, poze frumoase. Va urez o saptamana interesanta si plina de succese! Keep us posted.
    0 0
  • www.alto-syncro.ro
    vedeti ca site-ul la care-i faceti reclama www.alto-syncro.ro NU FUNCTIONEAZA ......si probabil nici NU VA ....
    0 0
  • zagado26
    www.alto-syncro.ro
    oki D, am incercat si vad ca functioneaza.
    0 0
  • baratto
    reclama
    Fara a fi malitios, ma intreb daca ati gasi si defecte la o masina pusa la dispozitie gratuit de catre o firma, in scop de reclama. Nu am condus Seat Altea, asa ca nu am nimic pro sau contra acestui model (putea fi Passat, A4 sau orice altceva). Pur si simplu doar ma intreb...
    0 0
  • Dupa ce va intoarceti din Geneva in bucale o sa aveti senzatia ca va intoarceti in evul mediu si o sa regretati ca ati facut acest lucru. Pozele sunte destul de reusite. Distractie placuta.
    0 0
  • Mircea
    @baratto
    Sal. In mod normal, atunci cand urci intr-o masina, observi imediat partile bune, carora tinzi sa le accelerezi imaginea. Asta se intampla in mod normal si logic. Partile rele exista si ele, desi in foarte multe cazuri, si nu ma poti contrazice aici, totul se rezuma la pareri 100% subiective. Pentru a vedea insa si pareri subiective negative despre Altea Freetrack, te invit sa citesti partea intai a testului.Multumesc.
    0 0
  • photofan
    fotografiile.
    E frumos din partea voastra sa faceti un jurnal in imagini a calatoriei catre Geneva, dar, fara suparare... fotografiile putea fi mult mai bune. Cele de azi cu peisajele sunt frumoase, dar cele cu masina (azi, ieri si alaltaieri) in proportie de 70% arata ca si cand ar fi fost facute de un amator. No offence, guys... dar sigur se poate mai bine. Numai bine va doresc! Multumim pentru perspectiva in lumea auto pe care ne-o oferiti. E creativa si revelatoare. Asteptam impresii de la Salon.
    0 0
  • Iulian
    diferente...
    Dupa 2200 de kilometri, masina arata la fel de curata ca si in momentul plecarii... Presupun ca o spalatorie auto nu e o afacere "de aur" in Europa. La noi, pe de alta parte, e una din cele mai profitabile afaceri. Daca vreau sa am masina curata, trebuie sa o spal la doua zile, iar daca e timp ploios nu are rost sa o spal. Romania = praf si noroi. O tara in care fiecare zi inseamna un adevarat test off-road pentru orice masina. Probabil unul dintre motivele pentru care am intrat in UE, este pentru a avea tarile "cu apa calda" un loc unde sa monitorizeze fiabilitatea masinilor... daca rezista 15000 de km in RO, fara nicio defectiune, e masina fiabila!
    0 0
  • super fotografiile,mergea si un filmulet.
    0 0
  • TOT IO
    BELICIUNE DE POZE; MERGEA SI UN LOGAN TUNAT
    0 0
  • patricia
    e buna !!!!!!!!
    am condus o asemenea masina si e grozava,usoara silentioasa,si economica.De-ar fi fost a mea....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru