Avanpremiera: Volvo XC60

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 16.02.2008
Ultimul venit in gama Volvo este XC60, un crossover care va reprezenta principalul model de la standul din Geneva al suedezilor.

Esential

20 ianuarie este data la care Volvo va publica un comunicat de presa oficial si intregul lot de fotografii cu noul XC60.

Desi Volvo nu le-a prezentat inca oficial, fotografiile crossover-ului XC60 de alaturi reprezinta primele poze din lotul pe care constructorul suedez il va prezenta in cateva zile. Cei care au incalcat embargoul nordicilor au fost olandezii de la Autoblog.nl, cei care au publicat pe site-ul propriu formele finale ale noului model Volvo.

Noul XC60 deriva direct din conceptul cu acelasi nume prezentat oficial de producatorul nordic la Geneva in 2007 si care a putu fi vazut si la Bucuresti, la salonul din toamna. Nu exista inca informatii si date oficiale legate de noul model, insa Automarket vi le va prezenta imediat ce acestea vor deveni publice, in 20 februarie.

Taguri: Volvo, XC60

Comentarii (19)

  • 20 ianuarie
    deci e destul de interesant asta cu 20 ianuarie...;) sau poate e la anu!? =))) sunteti penibili deja..cred ca nu este o stire la care sa nu gresiti ceva...prea multa incompetenta
    0 0
  • ovidiu
    nu fii rau
    acestea sunt doar nist poze neoficiale de pe un site olandez (naiba stie de unde le-o fi avand).Pe 20 ianuarie volvo va prezenta pozele oficiale dar si datele tehnice ale noului model(citeste stirea mai intai)
    0 0
  • zerocool
    dragutz
    c sa zic e o mashina destul de dragutza ca aspect.....deocamdata nu stiu nimic de motorizari
    0 0
  • ...
    e volvo...deci e altceva... Am incredere f mare in tipii care se ocupa de ceea ce inseamna volvo!
    0 0
  • pentru ovidiu
    mah...suntem in februarie, ce pelea mea? .... citeste tu mai intai... trezeste-te...
    0 0
  • daniel
    masina o astept
    am vazut-0 la siab, mi-a placut, astept sa vina, sper sa nu dureze o vesnicie, si cine stie daca o vreau va fi a mea.
    0 0
  • ...
    un xc 90 mai mic
    0 0
  • pentru ovidiu
    apai nu ma mai mir...la asa stiri asa cititori ;)
    0 0
  • ovidiu
    scuze
    am gresit
    0 0
  • :D
    jos palaria pentru orice inseamna Volvo. Nu voi avea niciodata asa ceva pentru ca nu imi permit...
    0 0
  • e clar
    e o greseala cu 20 ianuarie...ce sa citesti k au gresit si mai lipseste un "t" undeva da nu mai conteaza si cei care iau apararea celor care scriu is penali
    0 0
  • lexion
    Superba!
    Absolut superba masina, concurenta frumoasa la tiguan, x6, santa fe and company :) Abea astept sa fie comercializata, vom aduce si noi cateva, ca cu erstu am avut mare succes :) www.volvo.automarket.ro
    0 0
  • angajari
    Cred ca de aceea si fac angajari:"Iti plac stirile automarket?"...
    0 0
  • ghggfjhfu....
    pt lexion
    vezi frate k asta nu are treaba cu bmw x6,poate ai vrut sa zici cu x3,tiguan,freelander,rav4. oricum masina arata bine si dc are pretu mai mic k la x3 atunci....imi cumpar si eu
    0 0
  • :)
    Ce va mai cumparati toti cate unul! Face cineva cinste? Vreau si eu doua mai mici, nu pentru mine...pentru un om batran si bolnav :)))Stop daydreaming and go back to work!!!
    0 0
  • oh yeah!
    sper sa nu ma dezamageasca si sa puna si niste motoare mai mici pe suv-ul asta, de maxim 2L ca de cumparat o cumperi dar apoi mai sunt si alte cheltuieli!R E S P E C T !
    0 0
  • volvo asta arata super dar este chiar atat de bun?
    Vreau sa zic ca nu stiu nici un fel de date tehnice decat ceva motorizari dar nici ce sprint are nici ce acceleratie. ma poate ajuta cineva?
    0 0
  • nuty-bucuresti
    ce sa zik!!
    am lucrat ca bucatar la Volvo si sunt niste lingai!Pana te acapareaza iti promit marea cu sarea si apoi iti dau isi dau cu firma in cap!Sa va zic si de ce: prima saptamana de proba cica ma platesc 5oo ron ,eu zic ca e f ok, apoi se negociaza salariul ,dar nu se trece in cartea de munca!! Mama ce tare! ca sa nu plateasca ei dari la stat sau ca sa nu mai recunoasca apoi ca au fixat cu mine acest salariu! Nici cu martori nu iti zic salariul ,ca ,cica e confidential !Dar in fine ., uitati unde vreau sa ajung!Dupa saptamana de proba mi-au dat 100 ron si cica nu am inteles eu bine cum era cu banii apoi cica 600 ron pe luna !ai ba ne lasi ?unde sunt aia 1000ron pe care ziceai ca-i dai, mai nene?Ce s-a intalnit hotul cu prostul?Si nu m-am mai dus!acum lucrez la un hotel pe 1000 ron pe luna +masa gratuit,dar stiu ca ii iau!
    0 0
  • nuty-bucuresti
    teapa
    nu va angajati la Volvo ,ca va pierdeti viata pe acolo,eu am uitat sa va zic ca eram bucatareasa acolo,baga-mi-as ceva in norocul lor!spurcatii,sunt locul 2 in lume dar degeaba! nu il merita pt ca nu stiu sa se poatre lu astia mai mici!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru