Aznom a creat o editie limitata a lui Fiat 500C: Sassicaia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 01.04.2010
Fiat 500C va fi oferit intr-o editie limitata realizata de cei de la Aznom in cinsta producatorilor de vinuri din Toscana. Pachetul Aznom Sassicaia costa 7.900 de euro.

Esential

1.000 de exemplare Fiat 500C Aznom Sassicaia vor fi construite.
7.900 de euro este costul pachetului Aznom Sassicaia pentru Fiat 500C.

Aznom a creat o editie limitata lui Fiat 500C in cinstea celebrelor vinuri din Toscana, mai exact vinurilor Sassicaia. Acestia vor construi doar 1.000 de exemplare ale acestei editii speciale, iar fiecare va costa cu 7.900 de euro mai mult decat versiunea lui Fiat 500C pe care este bazat. Modelul a primit numeroase ornamente si materiale care ii confera un aer exclusiv.

De la ornamente din stejar, amplasate atat pe bord cat si pe capacele oglinzilor pana la o vopsea speciala in doua tonuri, cei de la Aznom nu s-au zgarcit deloc atunci cand au creat aceasta editie limitata a lui Fiat 500C. Exteriorul acestui model este decorat de doua nuante – bej mat pentru partea inferioara a caroseriei si maro inchis pentru partea superioara a acesteia. Acoperisul retractabil din panza este vopsit intr-o nuanta de maro identica cu cea prezenta pe partea superioara a caroseriei.

Interiorul lui Fiat 500 Cabrio a fost decorat cu piele de cea mai buna calitate, aplicata in doua nuante. Cei de la Aznom au ales aceleasi nuante ca la exterior, respectiv culoarea nisipului si maro inchis.

Volanul, plansa de bord, scaunle si fetele de usi sunt imbracate in piele in nuantele de mai sus. Totodata, plansa de bord are si ornamente din stejar, pe care a fost gravat logo-ul Sassicaia. Pachetul este completat de un set de genti de voiaj de la Aznom, din colectia Grand Tour Sassicaia.

Via | Motori.it

Comentarii (2)

  • superba masina
    ce sa mai zici......iat 'bordu' din lemn extraordinar de bine arata
    1 0
  • serifu
    daca masina avea emblema VAG fac pariu ca aveai ceva de obiectat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru