Bautura energizanta de la Fiat

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.12.2007
Fiat si-a intampinat oaspetii la Salonul Auto de la Bologna cu o bautura speciala: "Abarth Horse-Powered Energy Drink".

Constructorii auto pun mare pret pe accesoriile si obiectele de promovare a brandului si a modelelor. Fiat nu face exceptie, echipa de marketing a constructorului italian dovedind o imaginatie deosebita astazi, cand a prezentat la Salonul de la Bologna o bautura energizanta speciala.

Botezata "Abarth Horse-Powered Energy Drink", bautura, creata de Fiat special pentru evenimentul auto, a fost oferita tuturor invitatilor de la standul constructorului italian. Din pacate pentru fanii italieni si nu numai, energizantul marca Fiat nu va putea fi gasit in magazine, el fiind creat doar pentru intampinarea oaspetilor la Bologna.

Taguri: Abarth, Fiat

Comentarii (6)

  • e relativ interesanta...desi clar nu are legatura cu fiat doar in privinta numelui da na nu mai conteaza...asa dak o luam mai e si cafea lamborghini care acu intra si in romania printr-un lant de birturi si tot asa e produs de cineva si e pus brandul p ambalaj
    0 0
  • am uitat sa zik k doza arata fain
    0 0
  • cristi
    varza
    astia de la fiat nu mai stiu cum sa-si faca reclama...
    0 0
  • Energizant
    Arata tare energizantul.
    0 0
  • muci
    :))
    0 0
  • cont nou
    Mi-am deschis un cont pe www.automarket.ro crezand ca am mai multe beneficii. de exemplu am gasit o nelamurire si am incercat sa caut o adresa de contact pentru a pune o intrebare dar aceasta nu exista. Exista o sectiune Ai sugestii sau intrebari? Trimite-ne mesajul tau, dar cand este accesata te rimite direct in mail dar nu iti da nici o adresa nimic. Intrebarea care vroiam sa o adresez este urmatoarea: La sectiunea BLOG numai cei de la automarket pot sa posteze? nu poate posta oricine care are cont pe www.automarket.ro? daca se poate cum si daca nu se poate as dori sa stiu cum imi sterg contul pe www.automarket.ro. sper sa observe cineva din stafful www.automarket.ro si sa-mi dea un raspuns.
    Va multumesc
    Cu stima,
    bbi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru