Belgia: cumperi o masina si primesti una gratis

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.12.2008
Un dealer din Belgia ofera o masina gratis odata cu achitizia unui model cu pret de peste 23.000 euro.

Un dealer auto din Belgia a facut o oferta soc pentru clientii sai: odata cu achizitia unui automobil care care costa peste 23.000 euro, primesti inca un automobil care costa pana in 14.000 euro. Spre exemplu, daca achizitionezi un Peugeot 407 SW, primesti gratuit un Citroen C2. Oficialii dealership-ului au anuntat ca 100 de modele sunt incluse in aceasta promotie, acestea avand pretul intre 23.000 euro si 50.000 euro.

pe langa lista de modele de top, alte 100 de modele diferite sunt disponibile spre a fi oferite gratis alaturi de primul autoturism achizitionat. Oferta este disponibila pana la jumatatea lunii decembrie. Oficialii companiei au declarat ca promotia a fost primita pozitiv de clienti si ca, desi nu obtin un profit substantial pentru modelele lor, acestea nu sunt vandute in pierdere.

Din pacate pentru belgieni, aceasta oferta a ridicat cateva probleme legale din cauza faptului ca legislatia din Belgia interzice aceasta practica, considerand-o neloiala. Dealerul are intentia de a schimba aceasta lege pentru a putea sa vanda modelele de pe stoc.

Un nou text de lege a fost deja redactat, dar acesta nu a fost inca promulgat in Parlamentul Belgian.

Pana cand oferta dealerului va fi considerata legala, concesionarul belgian risca o amenda de 110.000 euro. Aceasta promotie nu incalca nici o alta regula din Uniunea Europeana, asa ca oficialii dealership-ului sunt increzatori in faptul ca vor reusi sa schimbe legea si in tara lor.

Ideea dealerului belgian nu este una noua, un dealer din marea britanie reusind recent sa aiba succes cu o oferta asemanatoare: doua exemplare Dodge Avenger la pretul unuia.

Via | LeMonde

 

Comentarii (4)

  • MADE IN ROMANIA
    La noi oferta e adaptata meleagurilor mioritice:
    1 LOGAN DE POLITIE LA PRET DE 12 LOGANURI

    P.S. Poate era bine ca cei de la Dacia sa l fi numit GOLAN si nu LOGAN
    0 0
  • alin
    10(zece) si pe tariceanu pt noua taxa cum i-l vei numi ?
    0 0
  • dealerului belgina ? :P
    dak nu vor sa incalce legea pot da gratis la un 407 sw un 107 de ex ;)
    0 0
  • Putine comentarii
    Dragii mei ...la noi si asa este criza cu locurile de parcare si strazile supraaglomerate....asta ar mai lipsi. Azi , maine o sa auzim "patru la zece mii"...."patru la zece mii "
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru