Oferta engleza: cumperi o masina, primesti una gratis!

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.11.2008
Un dealer auto online din Marea Britanie a gandit o oferta incredibila. Cumperi o masina si primesti gratis una identica.

Criza mondiala si vanzarile din ce in ce mai scazute dezvolta idei de marketing mai putin obisnuite in industria auto. Un dealership britanic din Colchester vinde cate doua masini identice la pretul uneia. In acest mod, dealer-ul din Marea Britanie si-a terminat stocul de Dodge Avenger in timp record.

Clientii puteau sa cumpere un Dodge Avenger SXT 2.4i cu tapiterie din piele si aer conditionat la pretul de 23.000 euro si primeau inca unul gratis. Cererea a fost atat de mare incat site-ul companiei s-a blocat. Directorul dealership-ului a declarat ca va mai oferi un pachet similar in viitor.

Vanzarile de automobile noi in Marea Britanie au scazut cu 23% in ultima luna. Aceasta a fost cea mai mare cadere a pietei auto din Anglia in ultimii 17 ani. Consumatorii se tem pentru slujbele lor si sunt reticenti privind schimbarea masinii. Patru dealership-uri mari din Anglia au dat faliment in cursul acestei saptamani si peste 400 persoane si-au pierdut locul de munca.

“A fost incredibil.

Am incercat sa vindem acele masini pe internet la jumatate de pret de aproape o luna si se vindeau, dar nu in mod deosebit. In momentul in care am lansat oferta cumperi-una-primesti-una-gratis, am primit 22.000 comenzi. Prespun ca este puterea marketing-ului. Primul telefon l-am primit de la un tata care avea de gand sa cumpere o masina pentru el si cealalta urma sa o dea cadou fiului sau. Masinile sunt in unele cazuri la jumatate de pret. Unii producatori au un stoc nevandut de sase luni. Industria auto a trecut de stadiul de disperare – este in criza. Daca aveti bani, acum este momentul cel mai bun pentru a cumpara o masina.”, a declarat Simon Empson, directorul dealership-ului.

Via | TheGuardian

 

Taguri: Avenger, Dodge

Comentarii (27)

  • O...M...G... !!!!
    :)))):-o:-o:-o:-o
    1 0
  • O...M...G... !!!!
    una pentru piese:))))))))))
    0 1
  • Numele dealerului
    Mai au masini?Pot cumpara si din Romania?Ca mi-ar prinde bine un cadou de sarbatori. As scapa ieftin.Care este numele site-ului?
    1 0
  • Merge
    Cam taraneasca masina dar la ce dotari are si la 11.500 chiar merge. :)
    0 1
  • pt mda
    pentru tzaranu de mai sus: ***
    1 0
  • Merge
    de Mda (21.11.2008, 01:44) ....doamnelor si domnilor uitati un coment de om prost
    1 0
  • pedros
    cam veche stirea...
    0 0
  • TheGodfather
    ...
    E cam demult stirea si oricum nu e adevarata ca e caterinca....Doar nu or fi nebuni aia sa dea masini gratis...
    0 1
  • zeusain
    shi eu vreau una
    da o vreau doar pe cea gratis. pe cealalta pot sa o pastreze.
    0 0
  • danutz
    ha ha ha ... !!!
    problema e alta ... ca prima oferta e exact egala cu cea de a II-a ... doar ca suna mai bine ... prima oferta era o masina la jumatate de pretz ... si a II-a ... 2 la pretz de una ... deci e exact acelashi lucru numai ca le-a facut sa sune bine oferta oamenilor !!! :)))))))))))))))))))))))))))))) deshtept omu !!!
    1 0
  • pt mda
    Parca te vad ca ai un rahat de GOLAN, si zici ca Dodge Avenger este "cam taraneasca"....fraiere
    1 0
  • Veche
    e veche stirea ... veniti shi voi cu ceva noua ;)
    0 0
  • sunshine64sm
    Oferta romaneasca: cumperi o Logan, primesti una gratis
    E cît se poate de adevărat. Pe bune. Cumperi o Logan, sau o Logană, şi te mai capeţi cu o maşină. De fapt nu cu încă o maşină, ci cu o rablă. Ţi se face cadou. Cu o rablă dintre rablele din programul . Şi de fapt nu te capeţi cu o rablă, cu cu două :D
    0 0
  • doge
    ce sa ceri taranului stie el ce e ala doge si mai ales modelul respectiv nu comentez oferta decit parerea taranului vai steaua lui
    1 0
  • nelutzu
    interesant
    un prieten o fost in america in vara si o zis ca ceva dealer deacolo avea oferta asta ,dar nu mai stiu exact la ce tip de masina,KIA era parca
    1 0
  • nelutzu
    tot eu:)
    pt cel ce a zis ca ii cam taraneasca masina sa imi spuna el mie unde gaseste masina cu asa dotari la 11.500,intradevar e Dodge dar e mai buna decat multe alte masini cu acelasi pret si are mai multe dotari
    1 0
  • foarte veche stirea baieti!
    veniti si voi cu noutati. stirea asta e de vreo 2-3 saptamani ;)
    0 1
  • Dan Craciun
    este adevarat partial
    Este adevarat insa aia nu sunt euro sunt lire sterline. Deci calculati si voi ;) Si oricum au volanul pe dreapta fara posibilitate de a comanda cu el pe stanga.
    0 0
  • Pt. de nelutzu (21.11.2008, 11:20)
    Bah frate sunt incredibili unii, vor sa se afirme si ei cu un neadevar si o dau in bara...Prietene oferta a fost in Anglia nu in America sau e aceelasi lucru !? :)) Si celalalt care spune k Dodge Avenger e pt tzarani sa-si conduca Loganul linistit...=)) Oricum unii de pe forumurile astea sunt mai distractivi decat o comedie cu prosti
    0 1
  • hmm
    ..pi astia de la dacia de ce nu fac acelasi lucru ca sa stimuleze vanzarea..
    oricum mai mult de 3000 euro nu valoreaza un golan..
    0 0
  • sefu' vostru
    anti second laba de urs
    Bai terminatilor,amatorii de sh,mai subtire cu comparatia cu Loganul ca nu e relevanta. Conduceti-va linistiti cazanele si tigaile gen Passat-TDI din 1900-toamana.
    0 0
  • anti idioti si frustrati
    bai fratilor cand ii auzi pe handicapatii astia vorbind despre o masina americana fie ea si Dodge ca e "taraneasca" sau e "cazan" stau si ma intreb de ferarri, ce bentley conduc ei. bai conduce-ti cu grija loganurile voastre in care va crede-ti cel putin un hamilton sau passat-ul ala a lu' bunica si nu mai comentati de masini. Pentru voi cretinilor in America s-au nascut masinile si acolo este patria lor (mai putin Italia patria supersport-urilor dar nu stiu ce sa ma fac cu ford-ul gt, ca e tot din america) Dodge-ul asta este foarte frumos. imi pare rau ca nu seamana cu passatul care de cand a iesit pe piata are acelasi design
    0 0
  • masini... dar nu americane
    ... Ares si toti restul ce ati laudat masinile americane ..... dati dovada ca le cunoasteti doar superficial , povesti si poze ..... cea mai mare dovada ca sunt inferioare tuturor e ca acum sunt pe bututci ..... un fel de volgi mai evoluate .... nu optiunile si micile gadget-ri din interior fac o masina sa fie la inaltime ... la design sunt varza cu f mici exceptii si la ce e sub capota la fel .... comparativ cu masinile europene sau japoneze sunt net inferioare... sunt in america de 6 ani si am si lucrat in domeniu si conduc zilnic masini americane dar abia stept weekend-ul sa iau mitsubishi meu mai vechi dar net superior lor
    prin service-uri plin de masini americane
    daca dodge-ul asta e frumos eu nu stiu ce sa cred despre voi ?
    0 0
  • URAGANU
    IN ROMANIA NICIODATA
    Un dealer din ROMANIA nu o sa faca asta niciodata, pentru ca toti sunt cu FOAME in GAT ! Tara de maimutze si babuini de suntem !
    1 0
  • de mihai
    masini americane
    draga Mihai, in romanica nu e cum zici tu cu masinile japoneze, pentru ca sunt facute pt noi si ..., pe de alta parte te costa nu schimb de ulei cat trei schimburi de ulei la ford. am vazut facturi de am intrebat daca si-a cumparta un motor nou. eu te cred pe tine ca japonezele sunt "net superior" pentru ca sunt facute special pentru piata americana. daca nu ar fi fiabile nu s-ar vinde. conduc in prezent un ford new mondeo, si sunt foarte multumit de el si nu l-as schimba decat cu alt ford mondeo sau cu mazda 6.
    0 0
  • lucian
    deal
    Da, foarte ciudata natura umana si puterea marketingului asupra ei.

    Deal-ul de 11500 pentru o masina suna mai prost consumatorului decat dealul 11500 pentru o masina cu conditia sa iei doua.
    0 0
  • Pt MIHAI zis si AMERIKANU '
    MAH fraiere: ti ai plecat in state, cam in anul in care m-am intors eu in Romania din NYC. Cred ca am condus mai multe masini dacat ai vazut tu in viata ta amarata : acum conduc un Grand Cherokee cu motor de 4700 V8 , care RUPE. Nu ma bate NIMENI nici ON si nici OFF road . Are confort, siguranta , e silentioasa, etc etc. A fost masina de show-room in Germania, si este IMPECABILA . Nu uita ca americanii sunt cei care au pus principiile productiei in masa si a interschimbabilitatii pieselor . Japonezele sunt prea delicate dupa gustul meu , iar nemtzoaicele sunt cam scumpe pt ce ofera. Oricum, in clasa 4X4 JEEP rulezzzz .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru