Belgia: Kia cu 1 euro

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.10.2006
Belgienii nu duc lipsa de idei senzationale. Importatorul marcii Kia a scos la licitatie pe e-bay cate un exemplar al fiecarui model din gama. Licitatia incepe de la 1 euro!

Importatorul belgian al constructorului coreean Kia a avut o idee absolut inedita de marketing pentru marca pe care o reprezinta. Astfel, pe versiunea belgiana a celebrului site de licitatii e-bay, cei interesati pot licita pentru cate un exemplar din fiecare model al gamei Kia. Ineditul vine abia acum: fiecare licitatie a inceput de la ...1 euro.

Desi Kia nu pare sa tina foarte mult la preturile finale in “competitia” denumita oficial “Kiasuperdeal”, cotidianul belgian Derniere Heure afirma ca masinile expuse pe e-bay vor fi cumparate cu sume care vor atinge 70-80% din valoarea lor de piata.

Sunt puse in joc un Sorento (licitatia a inceput luni), un Picanto (licitatia a inceput astazi), un Cerato (miercuri), un Rio (joi) si un Magentis (vineri). Weekend-ul este rezervat masinilor de familie: Carens (a carui licitatie va incepe sambata) si un Sportage (duminica).

Pentru cei interesati, iata LINK-UL spre pagina de licitatii Kia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru