Comentarii (5)

  • Masina e impecabila tehnic...pacat ca are un design grotesc.
    Cine vrea neaparat masina de lux mai bine pune diferenta si cumpara Rolls Royce Drophead.
    4 8
  • Alex Radoi
    Da Adi, e absolut corect ceea ce spui, cine vrea neaparat masina de lux langa 200.000eu mai pune inca 200.000eu si cumpara RR Drophead, o gandire perfect logica. Mentalitate de roman...

    Cat despre aspect, "design grotesc", nu stiu, esti de cumva designer ca sa poti pune u tata usurinta astfel de etichete radicale? Mie de exemplu, imi place, chiar foarte mult, altora nu, masina se vinde bine, deci...

    "Impecabila tehnic" - Cum poti fi asa de sigur? Ai fost de fata la vreo revizie de 100.000km si stii ca masina ara ca noua? Ai fost sofer/pasager intr-un Continental GTC si te-a impresionat cum aceleraza, um franeaza, cum "sta" pe curbe? Din nou... romanisme. Si eu PRESUPUN ca impresioneaza, dar sa pun eticheta de "impecabila tehnic", scuza-ma, dar nu as avea cum.
    9 2
  • Alex Radoi
    Rectificare:
    "[...] ca sa poti pune cu atata usurinta astfel de etichete radicale?"
    4 3
  • @Alex Radoi
    Dar tu cum poti sa spui cu atata usurinta de ce sunt eu sigur sau nu ? Eu nu etichetez persoane de pe forum pt. ca nu ii cunosc. Etichetez masini pe care le stiu cat de cat bine nu numai din poze.
    Am un prieten care a avut un Continental GT din 2004 actualmente modelul Speed. Masina a fost cumparata de noua in leasing pe firma de transport marfa pe care o detine. In 2008 a terminat leasing-ul si a vandut masina cumparand versiunea Speed proaspat aparuta atunci. Avea 150 de mii de km parcusi si in afara de consumabile si un senzor schimbat nu a patit nimic la el. Masina fiind rulata prin Romania si Viena. Acum pe Speed are 100 si ceva de mii de km si tot fiabil a fost. Cei de la Bentley i-au spus ca sunt motoare care tin peste 500 de mii de km fara probleme numai ca el la 5 ani schimba masina. Lui ii place mult modelul si se gandeste sa cumpere modelul cu facelift dar tot coupe...nu ii place cabrio. Asta e ... fiecare cu gusturile lui. Personal in afara de sigla materiale bune, performante si faptul ca e scumpa si ai imagine cu ea nu ma atrage cu nimic estetic.
    2 1
  • nedumerit
    pt tipul de mai sus...
    un singur lucru nu inteleg in articulatia ta vis-a-vis de Adi, si anume usurinta cu care, la randul tau, o dai in stanga si-n dreapta cu "romanismele"...intelegand ca tu, Alex Radoi, nu faci parte dintre ele...regasindu-te, probabil, printre englezisme, frantuzisme, etc.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru