Bentley lanseaza un laptop de lux

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.09.2008
Bentley a lansat un accesoriu de lux in colaborare cu brandul Ego. Este vorba de un laptop de 12.600 euro.

Esential

250 de exemplare Bentley EGO vor fi produse
12.600 euro este pretul unui exemplar

Bentley a prezentat un laptop care va fi produs in serie limitata si care va fi disponibil din toamna anului 2009. Laptop-ul se numeste Ego for Bentley, poseda un procesor pe 64 biti si un hard disk de 160gb.

Display-ul LCD are 12.1 inch si laptop-ul foloseste Windows Vista. Specificatiile tehnice nu impresioneaza cu nimic, iar la pretul de aproape 12.600 euro acesta devine un accesoriu de lux pentru cei care conteaza mai mult imaginea decat performanta.

Design-ul este inspirat din automobilele Bentley, iar pielea cu care este imbracata carcasa este aceeasi cu cea folosita la tapiteria Bentley-urilor si este cusuta manual. Carcasa este facuta manual, iar logo-ul Bentley este incastrat pe aceasta.

Ego Lifestyle for Bentley apartine gamei de produse proiectate de celebrul designer Ego. Vor fi produse 250 exemplare ale lui Ego for Bentley.

Via | Carscoop

Taguri: Bentley

Comentarii (2)

  • Foarte rau!
    E gros al dracu, scump al dracu si nu ma vad tinand asa ceva in mana. Seamana cu o poseta de dama deci ce om bogat cu scaun la cap ar umbla cu el in mana pe holurile firmei?
    La banii astia puteau sa bage mai multi bani in tehnologie, sa-l faca mai bun tehnic si mai subtire.
    Niste tarani!!!
    0 0
  • bbbobbbo
    you hit the nail right on top!
    total de acord cu Theo, in afara de pielea scumpa, si faptul ca atat carcasa cat si cusaturile sunt facute manual, ce justifica pretul pana la 12.600 euro?!
    E din platina, titan, aur, argint, are diamante sau alte chestii de gen? Nu, atunci inseamna ca restul se plateste doar pt. brand (basini si fite, oricati bani ai avea, mi se pare un ridicol impins la extrem)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru