Bentley opreste temporar productia lui Continental si Arnage

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.01.2009
Bentley va opri productia modelelor Continental si Arnage timp de sapte saptamani, pentru a evita crearea unui stoc de modele nevandute.

Esential

3.600 de angajati vor fi afectati de suspendarea productiei la fabrica Bentley din Crewe.

Oficialii Bentley au anuntat ca vor opri productia la fabrica din Crewe pentru o perioada de sapte saptamani. Pauza de productie va fi instituita la inceputul lunii martie si va fi incheiata la mijlocul lunii aprilie. Productia lui Arnage va fi oprita pentru sase saptamani, iar productia lui Continental va fi sistata pentru sapte saptamani.

Directorii Bentley au decis sa opreasca productia pentru a evita crearea unui stoc de modele nevandute. Aceasta oprire este inedita pentru compania britanica, si ar putea face parte din strategia pentru anul 2009. Scopul acestei strategii este de a reduce costurile si de a asigura vanzarea tuturor automobilelor care au ramas pe stoc. Productia Bentley a scazut cu 24% in decursul anului trecut, procentul fiind similar cu cel al altor producatori de lux.

Varful de productie al fabricilor Bentley a fost atins in anul 2007, cand au produs 10.000 vehicule, pe cand in 2008 au produs 7.600. Salariile celor 3.600 angajati vor fi platite in continuare la acelasi nivel, iar acestia vor recupera orele nelucrate dupa ce productia va fi reluata la capacitate maxima.

Via | Autocar

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru