BMW ii va ajuta pe Mercedes la viitorul A-Klasse?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Mercedes cauta colaboratori pentru dezvoltarea viitoarelor generatii A si B-Klasse. BMW sunt si ei in lista.

Dupa ce acum cateva saptamani apareau primele zvonuri despre o eventuala colaborare intre BMW si Mercedes pe planul productiei unor modele comune, astazi revenim cu noi informatii legate de acest subiect. Desi cei doi mari constructori germani, rivali pe anumite segmente ale pietei, au dezmintit informatiile aparute in presa, se pare ca nevoia de economisire a fondurilor ii va impinge spre o colaborare in ceea ce priveste viitoarele generatii ale lui A si B-Klasse. Practic, Mercedes vrea sa construiasca noile sale modele pe platforma lui Mini.

Planurile legate de noile modele de segment A si B ale Mercedes sunt mari, mai ales in conditiile in care germanii vor sa intre cu acestea in forta pe piete in dezvoltare, cum sunt Rusia sau China.

In aceste conditii, unul dintre purtatorii de cuvant ai celor de la Mercedes a confirmat pentru publicatia germana Automobilwoche faptul ca producatorul teuton se afla in discutii cu mai multi constructori, printre care si BMW.

Si inca o informatie interesanta, care confirma ipoteza unui divort brutal: Chrysler, de care Mercedes s-a despartit in urma cu trei luni, nu sunt luati in calcul in privinta unei eventuale colaborari.

Comentarii (1)

  • bavariarent.ro
    hmm
    se pare ca pana la urma mercedes va colabora cu BMW la aceste modele, chit ca nu vor sa o recunoasca fatis.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru