BMW pregateste un nou model sedan

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 12.10.2007
Bavarezii au anuntat ca lucreaza la proiectul Progressive Activity Sedan, care isi poate face debutul in 2010.

BMW si-a prezentat prin CEO-ul Norbert Reithofer strategia de viitor, care include cateva noi modele si studiul de design denumit Progressive Activity Sedan (PAS).

Acest proiect al casei bavareze este anuntat pentru anul 2010, cand exista posibilitatea ca Progressive Activity Sedan sa devina un model de serie. Pe marginea subiectului in cauza au inceput deja o sumedenie de speculatii.

Unele voci sustin ca viitorul model va prelua foarte mult din liniile de design de la noul X6. Alte speculatii arata ca viitorul model va fi disponibil atat in versiunea cu tractiune pe spate, cat si in versiunea cu tractiune integrala. PAS va avea doar 4 locuri, fiecare dintre ele fiind un scaun individual care va beneficia de o serie de functii multimedia.

Speculatiile privind partea tehnica sugereaza ca ampatamentul viitorului model va fi de 3 metri, la o lungime de 4,85 metri a sedanului. Este posibil ca PAS sa fie disponibil si in versiune hibrida.

 

Comentarii (3)

  • cred ca o sa se numeasca BMW seria 4
    0 0
  • seria 4 e sport si acuma
    0 0
  • exploziv_2003
    Probabil...
    ...ca va lua de la CS Concept, nu de la X6 si ar putea fi, de ce nu, invierea seriei 8!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru