BMW Seria 3 in 2012!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.06.2007
Cum vor arata versiunea Coupe, Cabrio si Break ale Seriei 3 peste cinci ani? AMS germania ne da cateva indicii extrem de interesante.

Auto Motor und Sport a publicat astazi cateva imagini produse pe computer in care putem admira, in viziunea germanilor, cum va arata Seria 3 peste cinci ani.

Versiunile 2012 ale Seriei 3 Coupe, Cabrio si Break sunt inspirate evident din conceptul CS, pe care germanii l-au lansat la inceputul anului la Shanghai si despre care Automarket v-a informat la acel moment.

Comentarii (7)

  • Super tare frate
    Sa-mi bat copiii daca nu mi iau si eu una in 2012...e frumoasa foc!
    1 0
  • PikaChu
    Ma lasi abia ce o aparul conceptul CS si deja se stie cum arata seria 3 (2012)??? Si daca apar schimbari la nivelul conducerii ??? si vine altcineva si schimba designul masinilor ??? Asta o sa vedem la momentul potrivit cum o sa arate ...
    1 0
  • ok
    Super frumoasa!!!
    0 0
  • Shooting brake-ul e SUPERB!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • pai asa mai merge...
    0 0
  • iti intoarce stomacul pe dos...si nu din motive bune
    Bine ca nu am mancat inca in dimineata asta, ca vomitam peste monitor. Doamne apara si fereste, ce hidoasa este! Dupa Bangle acum au pus copii de 12ani sa le faca designul.
    Partea cea mai nasoala? tehnic ar fi o masina exact pe gustul meu: tractiune spate si motor normal aspirat de turatie. Dar nu as suporta sa o vad zi de zi parcata in fata casei. Si nici inauntru BMW nu mai tine standardele de calitate.
    0 0
  • TRiPllEx
    GIANNING are dreptate
    sa shty ca asa este masina prezentata mai sus e cea mai nasoala masina vazuta vreodata asia de la BMW nu mai stiu ce sa nascoceasca ca si ei isi dau seama ca merg in jos, in privinza interiorului arat la fel ca si acum 20 de ani ceea ce nu prea e in standardele actuale...cred k shy tehnologiile de productie sunt aceleasi pt k si calitatea lasa de dorit...(nu ca ash avea ceva cu BMW)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru