BMW CS Concept, viitoarea Serie 8

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.04.2007
BMW a prezentat in premiera mondiala conceptul CS, care va prefigura viitoarea Serie 8.

La scurt timp dupa ce Audi a anuntat concurentul sau pentru X3, BMW a dezvaluit in premiera mondiala CS, un concept care anticipeza viitoarea linie de design a modelelor bavareze. Desi nu exista informatii oficiale despre posibilitatea intrarii in productie, noul concept poate fi un preview a mult asteptatului model premium care va fi botezat Seria 8. Acesta ar urma sa concureze cu Aston Martin Rapide si Porsche Panamera.

Desi imprumuta platforma modelului Seria 7, conceptul este mai lung si mai lat decat actuala limuzina BMW. Look-ul agresiv este dat de bosajele largi sub care se ascund jante de 21 de inch si de grilele fata mult mai largi.

Cel mai probabil BMW va echipa varianta de productie cu un propulsor V12 de 6.0 litri derivat din actualul motor V10, gasit sub capota modelelor de performanta M5 si M6.

Pentru a putea concura cu modelul CLS de la Mercedes-Benz, BMW va fi nevoit sa lanseze un alt coupe cu patru usi pozitionat deasupra actualei Serii 5. Acest viitor model va fi lansat cel mai probabil la sfarsitul lui 2010, odata cu noua generatie CLS.

Comentarii (72)

  • impresionant
    masina are un design impresionant, dar este, dupa umila mea parere, prea agresiv pentru o limuzina, don't you think?
    1 0
  • brandex
    pt addy
    Seria 8 nu este o limuzina. Este o masina Sport.
    2 1
  • nu e cine stie ce::((((
    masina de americani la ei benzina e 2,5 $ pe galon (3,8litri) ....aproape gratis
    3 2
  • concurent serios
    pentru viitorul cls... este o super-sportiva de lux ...
    ce bine ar fii sa fie si la noi ca la americani 1ron litrul de benzina :(:(
    2 0
  • limuzina?!?!?!?!?
    interesant model da nu seamana deloc cu o limuzina si nici nu seamana prea mult cu seria 8 (care deja exista)
    da putin de tot parca da cu seria 8 si ma mir k nu au mai scos nimik nou din ea
    1 0
  • BMW S8
    pentru americani si fitze de bucuresti
    1 1
  • !!!
    Nu arata rau deloc !
    Inca o barca de la BMW

    O zi buna !!!
    1 0
  • SuperstarDriver
    In sfarsit vede lumea ce face Bangle...
    Ma bucur mult sa aud ca nu va place asa mult ca in sfarsit vede lumea ca Bangle de la BMW face masini urate iar asta dak e sa se bata cu CLS de ce nu are forma de coupe?!Asa ziceam si eu...in orice caz nu imi place deloc faptul ca usile din spate se termina brusc si refuza forma normala si super sport a unui coupe(vezi CLS, CL etc)...nu mi se pare normal ca o masina ca asta sa fie mai mare ca seria 7 si sa nu aiba forma de coupe si sa fie lansata pt a se bate cu un coupe de la Mercedes adik CLS...cam ciudat...
    0 0
  • Arlequin
    ....jax
    , frumoasa Dom'le....imi aduce aminte de Vanquish, da nu stie careva cat e taxa de'nmatriculare?
    0 0
  • Balaurus I
    E buuuuuuuuuuna rau :)
    Ce motoras are ? " Urata " , da' mie imi place ! Ca balaur , pot aproape zbura cu ea ! :) .....................................................Nu am alte comentarii. :)
    0 0
  • viitoarea serie 8?!!?!?!?!?!?
    Poate urmatoarea Serie 8 ,k seria 8 exista de mult fratilor
    0 0
  • chestie de gust
    designul e marca Adrian van Hooydonk,cel care ocupa postul de designer sef la bmw in locul lui Bangle.. Pe de alta parte, daca sunt atat de "urate" BMW-urile, de ce au vanzari record in ultimii ani?
    0 0
  • AndreiRN
    BMW Sport
    Da este o masina puternica, sport si confortabila in general pt piata de peste ocean. In Europa se vinde 10% din productie si restul pt export. Lau un salariu de $100000/an si o dobanda de 5,5% pe care o poti deduce de la venit se gasesc sute de mii de cumparatori. Si sa recunoastem ca este si un aspirator de femei.
    1 0
  • Pardaillan
    mmdaaa!!!!!!!!!!
    Nu sunt eu fan bmw, dar recunosc arata bine rau de tot. O s-o vedeti la camatari, cocalari si fotbalisti :)
    1 0
  • NICI O SANSA
    pot sa spun ca,cand am vazut mailu asta ma asteptam la ceva care sa (bata)rau mercedesu,dar nici o sansa.
    spunea cineva mai sus cai aminteste de un Vanquish,seamana chiar foarte bine pe aston martin.din cate i mi aduc aminte actuala serie 5 sa spus despre ea ca ar fi fost copiata dupa o masina japoneza,daca nu ma insel cred ca e honda si e vb de partile laterale.pot sa va spun ca penultima serie 5 e mult mai frumoasa si mai sportiva fata deactuala serie 5.
    cat despe interiorul seriei 8 nu mi place deloc.nu prea seamana a concept deloc.nu vreau sa se supere pe mine fani bmw ului,dar in primul rand nici o data nu se va ridica bmw eul la nivelu mercedesului si a 2 oara e ca bmw eul trebuie sa i si gasesca un alt desenator sa le deseneze masinutele,ca altfel..... eu unu nu vad sa concureze cu CLS. un mercedes ramane totun mercedes.
    0 1
  • bmw seria 8
    ma, cati dintre voi astia care ati scris, ati avut un seria 8? si l-ati condus? eu l-am avut atunci cand era la moda! nu spun ca sunt fan BMW ca as minti, sunt fan Porsche care e mult peste BMW cand e vorba de demaraj si sportivitate! voi daca ati vazut o poza cu un prototip in faza de desen, gata: incepeti sa comentati! lasati comentariile si luati-l cand apare pentru ca e mult mai sportiv decat seria veke (despre care am impresii f bune)si are suficient lux incat sa va inchida ciocu cand il vedeti 'live'....succes la cumparaturi, daca nu, vizionare plakuta..
    0 0
  • BMW VS. Mercedes
    Mercedes e pt knd ai 70+: eleganta si silentioasa!
    BMW: ....... SPORT!!! Seria 8? ...... Mai mult sport! Noua serie 8? ...... ceva ce mercedes nu va avea niciodata! - frumos, puternic, remarcabil!
    1 0
  • Coyote ugly
    Inca un filfizon
    Ma nene, noi"astia" care comentam cind vedem cite un desen asa suntem noi mai sarmani, nu avem succesul si bunastarea altora, dar rogu-te frumos, macar lasa-ne sa comentam, adica sa ne spunem parerea, ma rog... chestie de gusturi. Uite mie chiar imi place, ai ceva impotriva? Daca imi place si nu vreau/nu pot sa-mi cumpar, pot sa comentez ? Ia zi...
    0 0
  • nicu -tiganu
    bmw nu-i o barca!
    este una dintre cele mai bune masini europene shi mashina arata super
    0 0
  • seria 8 e coupe nu limo
    superba masina...
    0 0
  • cs
    cel mai reusit design si exterior si interior cat despre consum nu are importanta daca ti permiti masina(seria8)
    0 0
  • mancam cand am vazut masina si m-am inecat tare de tot
    ce minunatie asa masina sa tot ai ceva cu adevarat fara concurent...IUBESC BMW-URILE ...RESPECT PT POSESORII DE BMW-URI,
    0 0
  • ..Arlequin
    ....jax 2
    ..... fiecare cu parerile lui, dar aici in locul asta poti sa-ti spui paretrea .pro si contra.. n-am avut nici bmw nici mercedes..imi plac amandoaua ...si la concret ..cred ca e superba masinuta asta . As incerca tiotusi ..un email mat.lika a Batmobile
    0 0
  • SEBIKE
    MINUNAT
    MA DA TOT VB DE MERCEDES.DAR DE CE NU LE CUMPARA PT TUNNING-URI SI PROSTI DE ASTEA.MERCEDESU II MASINA PT POPOR NU II MASINA DE RUPERE.BMW-UL A FACUT TOT TIMPULA MASINI DE RUPERE NU SE UITAU LA CONSUM CA SI MERCEDESU.MERCEDESU VREA VANZARE NU RESPECT.SI APROPO DE CONCEPTUL ASTA TOT CE SE POATE ESTE NOU NOUT LA EL ASA CA CUMPARATI BMW-URI NU MASINI DE ECONOMISIT.DACA VRETI SENZATI.SI MAI SUS AM VAZUT CA A SCRIS CINEVA CA BMW-UL A COPIAT DE LA HONDA.FIECARE CONSTRUCTOR MAI INPRUMUTA DE LA UNU DE LA ALTU.CA ASA II SISTEMU.ORCUM NU SE POATE COMPARA MERCEDESU CU BMW-UL CA SUNT 2 MASINI TOTAL DIFERITE.BMW-LUX,SPORTIVITATE,ELEGANTA.BMW-UL IN FIECARE MODEL ARE SPORTIVITATEA IN SCHIMB MERCEDESU DOAR IN UNELE PT CA AIA II MASINA DE ECONOMISIT,NU DE RUPERE.
    0 0
  • Mr. Honda
    odios designul !
    E urita cu draci masina asta. Designerii astia ce maninca de scot asemenea hidosenii? De la Ford Mustang n-am mai vazut o singura masina sport frumoasa...
    0 0
  • hm...:)))
    Mai fratiilor...fiecare cu religia ( gustul ) lui ...adevaru e ca si mecedes'u si BMW'u sunt niste masini...de masini...cat despre seria 8 eu zic ca e f buna ...:D
    0 0
  • ai sa n-am ...
    mereti amu mah ashtia care tot comentati ca nu va place ca nush ce... ca v-ati arunca in cap in fantana sa aveti o mashina ca asta... ce mai frate ii super tare... dak nu va place luati o dacie frate ca asta va vine bine ..(ca la tarani)
    0 0
  • Stiri clonate ?!
    Interesant cat seamana stirea asta cu a voastra:
    http://www.spt.ro/motorsport/auto/2007/04/previziuni-pentru-bmw-seria-8.html

    A lor e cu vreo saptamana mai tarzie :))
    0 0
  • johnnyg
    daca vreunul dintre voi spune ca aceasta masina este una urata se insala amarnic. dar si cei care spun ca e frumoasa se insala. de ce? deoarece aceasta e pur si simplu cea mai nervoasa masina pe care am vazut-o eu de foarte mult timp. nu-ti cere parerea ci te "mananca" si apoi ti-o cere. cat despre elementele pe care le imbina, CS-ul e un BMW mai american (iti da senzatia de muscle) cu putin stil de Aston. si se vede clar designul "a la coupe". si inca un lucru: tot vorbeati despre designuri copiate, imprumutate, rivalitatea dintre BMW si Mercedes; atunci uitati-va cu atentie la interiorul seriei 7 (plansa de bord) ca sa vedeti de unde au avut inspiratia designerii de la Mercedes pt interiorul S-ului. toate cele bune
    0 0
  • AudiRules
    masinutza
    ...asta, privita din lateral, aduce la linie cu un Ferrari 456:) stiu...or sa sara iarasi zet persoane ca nu exista un asemenea model :)) dar ii ignor. Adevaratii cunoscatori isi vor aminti de modelul de care spun. Numai bine!
    0 0
  • DE LA MINE
    UN ADEVAR
    BA VOI ASTIA care tot criticati BMW-urile voi habar nu aveti ce tehnologie se ascunde in spatele usilor UZINELOR BMW sa nu uitati ca pot concura cu ce firma de masini sportive care vreti voi si deocamdata bmw produce mai multe serii de masini nu numai sport cum ar fi FERRARI LAMBORGHINI SI ALTELE si daca ne uitam putin pe clasament BMW are cam multe premii luate cam la toate seriile.Si inca ceva McLAREN F1 era cea mai rapida masina de sosea din lume in 98 cind a fost scoasa pe piata si citiva ani dupa aia cu un motor construit de BMW CE ATINGEA 0/100 IN 3,5 secunde. UNNDE ERAU CEILALTTI RAI SOSELELOR?
    0 0
  • PREA TARE ! ! !
    Nu va mai luatzi de masina asta ca nu avetzi ce sa ii reprosatzi..mi`as dori sa pot conduce aja ceva.. dar .. e grele :D
    0 0
  • dark side
    cineva cred ca sta prost cu inspiratia!de fapt a stat prost de la bun inceput!
    eu cred ca ma duc personal si-i trag un glont intre ochi lui bangle!mam saturat de el pana peste cap.corcitura asta cu bot de aston martin vanquish, spate de mazda rx8 si laterala de mercedes cls o numeste el viitorul seriei 8?asta e blasfemie.hai ca seria 7 am mai inghitito, seria 1 la fel da asta chiar nu mai merge.BMW a disparut, nu mai exista decat Bangle MW!iar cei care nu au BMW, sau nu au condus nici macar o data BMW si cei care cred ca BMW inseamna Beutura Maneli Womens ar fi cazul sa-si inghita comentariile ca poate asa le vor sta in gat si or muri facand un bine oamenirii!
    0 0
  • VALY cl
    se putea si mai bine
    este destul de reusita dar se putea si mai bine. personal nu prea imi place
    0 0
  • intrebare
    va rog frumos daca imi puteti spune cand se va putea cumpara acest modle de bmw ? anul viitor cel mai probabil sper sau se pot face comenzi si daca apare anul asta la vrun salon auto prin toamna -iarna ? multumesc frumos
    0 0
  • V-ATI TAIA O MANA SI UN PICIOR SA CONDUCETI ASA CEVA!
    1 0
  • stress
    mesaj pt FANE
    cand BMW o sa copieze masini dupa japonezi sa imi spui si mie dar pana atunci mai bine taci si oricum BMWu asta nou arata super tare si are sanse sa concureze cu mai toate mercedesurile
    0 0
  • florin
    sa fim seriosi
    se vede ca pana si cei care sunt suparati pe Bangle, recusosc faptul ca BMW nu numai ca este unul din cei mai puternici constructori, dar este si RESPECT!chiar daca motoarele lor mananca ceva combustibil, ei bine si cand ajungi unde trebuie sa ajungi,daca nu ai un gratar sau o integrama s-ar putea sa te plictisesti astptandu-i pe restul care au plecat odata cu tine in directia respactiva.asta vb eu care am citit rapoartele de vanzare si de premiere de pe piatza europeana.si credeti-ma ca BMW este cu mult peste mercedes.si la desing interior noul S de la Mercedes are ffff multe elemente imprumutate de la seria 7 .si noroc cu acest S care la desing exterior arata bine ,nu pot sa zic nimik dar fara el mercedes se cam ducea la fund,si asta stim cu toti.ma rog poate ca de multe ori noi cei care suntem fani BMW reactionam din instinct si ne cam suparam fara sa realizam ca nu avem de ce pt ca de cativa ani buni incoace BMW a luat premiu pt cel mai bun motor mai pt toate seriile.si hai sa recunostem:cati dintre noi nu ar dori sa aibe un BMW?haaaa?
    0 0
  • mistou
    ii momoasa masina imi place super:**::**
    1 0
  • dementu
    knd m-am uitat mai bine
    mi-a sarit poza in fatza si am zis ... uite noul RECHIN ...dar de fapt,,nu era rechin ... seamana cu rechinul, dar e seria 8 ..frumoooooooos .
    0 0
  • bmw
    O masina reusita la bmw ca in afara de seria 3 coupe numai strambe mai ales seria 5. a si x5 masina buna
    0 0
  • spatele are o linie deosebita si ii sta bine dar in fata sunt de parere ca mai era de lucrat la concept asa ca nu cred ca este cea maibuna varianta
    0 0
  • larysuka
    pai....................
    sincer...nu-mi place.Pt ca nu este a mea.Glumeam!Super masina,dar pt cine isi permite.Pt altii........doar un vis.
    1 0
  • terminativa
    e prea tare masina sportiva cum au fost si o sa fie BMW urile
    1 0
  • btklamb
    go go go
    Super TARE .... only BMW
    0 0
  • 8
    ba fratilor,lasati-o cu par pe ea k masina e mwlt prea tare...pt cei kre au zis k e naspa samd,terminati-va frate k n-aveti nici trabant acasa..
    0 0
  • ciprian
    :-/
    spunetzi voi ca nu va place ..poate ca daca ati avea o astfel de masina nu va-ti mai vedea lungul nasului..parerea mea ca ca nu e de voi sa faceti o critica...avetzi fun club dacia pb de asta nu suntetzi voi multumitzi...:)))
    0 0
  • sacalu
    pt toti tarani
    ba taranilo bmw este o marca cu prestigiu el nu are nici in clin nici in maneca cu mercedes sunt doua marci diferite si despre noul seria 8 este prea tare voi toti care vb aici probabil ca nici nu aveti maini sau poate aveti dar niste trompete cati din voii au mers cu un bmw mercedesul e o masina de cacat pe langa BMW mergeti mai mult cu un bmw si va schimbati parerea]
    0 0
  • seria 8
    impresionant design te lasa fara cuvinte interioru sa nu mai zicem
    0 0
  • seria 8
    impresionant design te lasa fara cuvinte interioru sa nu mai zicem
    0 0
  • mega fain
    momo
    megafain..........altceva nu mai pot spune
    0 0
  • uuu
    cea mai tare !!!! bravo BMW
    0 0
  • stefan
    e tare masina asta mai tare decat audi jos cu audi
    0 0
  • pentru ragalii
    auziti vati duce putin prin occident sa va dati cururile la bataie pentru o asemenea masina nati mai ridica pantalonu un an bun ca sa ma luati asa masina BRAVO BMW continueti seriile si punei in cap cu seria urmatoareeeeeee
    0 0
  • diesel
    bmw
    bmw:- categoria automobile de lux performerecomparatii: audi, mercedes ( doar ei conteaza pt. bmw!)design:- inspirat din modelele 328 (1939), 507 (1957), serie 7 anii 90, z 8 ... pentru ca au istorie si ar fi culmea sa copieze din gradina altora precum aston martin ( vezi db anii 60 si reeditare 2000 )- cea mai neagra perioada a designului ,,era bangle" si conceptul: unghiuri vizuale diferite = alta masina (!??)- bangle a plecat si se vede- conceptul cs este de fapt reeditarea seriei 6 cs din anii 70- nu cred ca sintagma ,,coupe cu patru usi" este o inventie a zilelor noastre iar singura masina din zilelenoastre careia ii pot spune asa este mazda rx7motorizari:- premii, teste- posesori concluzie:- un bmw. (punct)
    0 0
  • anonim
    intrebare
    referitor la mesajul de mai sus ,oare tipul stie care este difewrenta dintrree un bmw si un mercedes imi pare rau sa o spun dar cred ca habar nu strie care e masina si care e bmw, sau mercedes fiindca veni vorba sa sti tinere ca bmw colaboreaza cu mercedes ,mai documenteazate ,salutare
    0 0
  • pt toti cei care au comentat
    De geaba va obositi toti sa comentati acest ;ucru nu va sta in putere pt ca sunt oameni mult peste noi si cu o vechime mare in industria auto care ei vor da o decizie finala asupra acestui model nu noi care habar navem cu adevarat ce reprezinta o masina Eu unu nu sunt fan bmw dar cred ca acest model imi va place la nebunie
    0 0
  • romanu
    e belea
    fratilor io sunt fascinat de BMW-uri .... pt mine BMW inseamna viata.... modelul de sus e super marfa dar tot mai coupe si sport mi se pare un m6 sau un z3m nush c sa zic ....oricum intotdeuna BMW si Mercedes sau dat cap in cap dar nu a invins nici unu pt k de fiecare data kand BMW a scos ceva super mercedes a scos ceva si mai si .....si invers...asa k nu vad castigatorul....parerea mea...MERCEDES=eleganta,clasa...BMW=forta,viteza,agresivitate
    0 0
  • sirdontzu
    E TARE DAR TOT MAI FRUMOS E UN MERCEDES CLS
    0 0
  • frumoasa masina...bravo celor de la bmw....sunt cei mai tari...fana bmw....pana la moarte...
    0 0
  • j2u987dc
    klwdhjc
    supet masina , dar as dori sa vad ce poate
    0 0
  • florin-el
    super...
    frumoasa. dar nu se compara cu un slr meclaren ;)...
    0 0
  • florinel
    ...din nou super bmw
    niki_magicianu....are un seria 8...era sa moara de 100000000 de ori
    0 0
  • buna ,,,,masina
    marfa rau
    0 0
  • ;)
    e tare rau frate masina...sh pt astia de se tot agita ca nush ce draq are imprumutat de la nush ce sau ce draq mai zicetzi....ba lasati-o draq de vrajala...daca atzi vedea-o in fatza vi s-ar inmuia picioarele...hai ceao
    0 0
  • betonnn
    beton bmw daca ar si intra in productie asa cum arata aici ar fii ceva de vis , cel mai frumos bmw din istorie;)
    0 0
  • Super masina..pacat k iese asa tarziu pe piata
    0 0
  • Mercedesul e cela mai bun
    bmw seria 8
    fetitelor nu va certati!va spun c acest bmw este superb ,si nu ponegriti va rog marca Mercedes pentru ca este si ovorba exista doua tipuri de masini mercedesurile si celelalte!
    0 0
  • BMW
    mda...knd aud ca nu va place....
    va zic eu ca unii dintre voi ati vrea sa conduceti si dacia lu' tactu...
    0 0
  • BMW
    Deci sincer seria 8 ca limuzina nu imi place dar ca masina sport...ii ok. Nu cred k va avea prea mult succes in Europa daca nu scot si un motor diesel si nu ma mare de 3,5. dar am o intrebare: de ce nu scot astia de la bmw si seria 2 si 4 sa fie de la 1-8?
    0 0
  • BMW
    cel mai frumos model de pana acuma. BV BMW
    0 0
  • bmw
    bot de seria 3, cur de seria 6 si din lateral arata ca un volvo. ultimul 8 nu avea nimic in comun cu ce facea bmw-ul la ora aia, ca place sau nu era macar altceva care suna bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru