BMW Z4 şi Mazda 3 vor fi chemate în service în SUA pentru o problemă la direcţie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 04.07.2010
BMW Z4 şi Mazda 3 se află sub investigaţiile NHTSA deoarece există riscul apariţiei unei probleme la sistemul de direcţie al celor două modele.

Esential

342.000 de unităţi Mazda 3 şi BMW Z4 vor fi afectate de acest recall

Ultimele rapoarte realizate de organizația americană NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) au scos la iveală faptul că BMW Z4 şi Mazda 3 se află sub investigaţii deoarece există riscul apariţiei unei probleme la sistemul de servodirecţie. Oficialii NHTSA au declarat că au primit peste 140 de plângeri referitoare la această problema şi mai mult de 342.000 de exemplare vor fi chemate în service.

Unităţile BMW Z4 produse între anii 2003 şi 2005 vor fi afectate de acest recall deoarece în dreptul acestui model au fost înregistrate 104 plângeri. Exemplarele Mazda 3 fabricate între anii 2007 şi 2009 vor lua drumul service-ului întrucat au fost raportate trei accidente cauzate de problema la sistemul de servodirecţie şi NHTSA a primit 33 de plângeri.

"Le vom oferi toate informaţiile de care au nevoie şi vom coopera cu aceştia asa cum am făcut şi până acum", a declarat Tom Kowaleski, purtător de cuvânt BMW USA.

Până în acest moment oficialii Mazda nu au dorit să dea nicio declaraţie.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (6)

  • @OBALA
    Americanii astia sunt prosti , cauta nod in papura la masinele straine , dar rasurile lor americane sunt pine de probleme , sunt niste masini oribilie .
    Toate recall-urile sunt facute pentru strica imaginea celor mai puternici rivali straini care vindeau cel mai bine in USA (Toyota si BMW , VW sau Audi).
    Mii interesant jafurile lor americane de ce nu le cheama in service ca sunt masini cu diverse probleme ????
    9 4
  • george
    SA FII TU SANATOS
    @ BMW

    Sunt rechemate si cotetele americane intr-o veselie. Nu prea se face valva de asta fiindca lumea se asteapta ca stifturile sa aiba probleme.

    In plus, recall-urile acopera doar PROBLEMELE GRAVE. Adica alea care duc la situatii de genul lipsa frane/lipsa directie/incendiu/etc...
    3 1
  • @BMW si Mazda 3
    ''... deoarece există riscul apariţiei unei probleme la sistemul de servodirecţie...''
    Hmmm.... interesant...
    BRAVOS Automarket! Cretini de.- a binelea! ''...pentru ca exista riscul...'' Sper ca riscul ca cineva sa va creada sa fie 0!
    2 4
  • @minus
    Opaa a aparut si un ameri-fun care iubeste la nebunie Ford si Dodge :))) mia dat un minus :d.
    Mai nu am inceput a plange de la minusul cu miros american.
    Americanii sunt printre cei mai prosti oameni din lume , au noroc ca BANCA centrala din america carei ii apartine DOLARUL e privata si e detinuta de EVREI, si toata conducerea SUA e condusa inirect sau direct de evrei. Iata cine conduce lumea .
    11 5
  • cristi G
    @BMW
    nu inteleg agitatia ta, iti doresc din toata inima sa ai un Z4.... cu probleme ;) ( apoi sa vad daca mai iei apararea bmw-ului, care dupa parerea ta e o masina perfecta ).
    6 5
  • se intampla si la case mai mari (destul de des), nu va mai incredeti atata in nemti! nu doar vw si audi sunt fiabile, sunt multe altele care poate sunt chiar mai bune.....dar daca mandria romanului e mare....
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru