Boss-ul Hyundai a scapat de inchisoare

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 10.09.2007
Chung Mong-koo a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare.

Chung Mong-koo, boss-ul Hyundai, a scapat de inchisoare. Tribunalul din Seul a judecat apelul la sentinta de trei ani ani inchisoare pentru frauda si a comutat pedeapsa in trei ani de inchisoare cu suspendare.

Omul din spatele succesului Hyundai, cea mai mare companie auto coreeana, a fost arestat in luna aprilie pentru frauda estimata la 56 de milioane de dolari. In Coreea s-a discutat mult la acea data despre succesorul sau.

Fiul lui Chung Mong-koo ar fi fost o optiune daca acesta n-ar fi fost la carma Kia, a doua companie auto coreeana. In aceste conditii s-a intaintat ideea care prevedea ca Chung Mong-koo sa conduca compania din inchisoare.

Magnatul asiatic a fost scos pe cautiune, stabilita la 1 milion de dolari si si-a continuat activitatea, lansand in acelasi timp si un program de refacere a imaginii, prin intermediul unor actiuni caritabile. Astazi s-a facut publica decizia tribunalului, iar Chung Mong-koo va conduce in continuare Hyundai.

Comentarii (3)

  • kaurro
    ha, ha, ha!
    la astia e ca la noi !! cu cat furi mai mult,cu atat scapi mai repede de probleme dupa care iti poti continua afacerea si sa furi in continuare linistit..!
    0 0
  • Muresan
    Tara de prosti
    Am incercat unui diler de masini din Germania o ora in 3 limbi sa-i explic taxa asta de PRIMA INMATRICULARE.........si nu am reusit si cand am incercat sa-i explic ca platim euro la un curs stabilit de guvern chiar a ras copios....sunt roman si sunt prost
    0 0
  • viata asta..
    si ce legatura are cu bossu muci-n-ceai ? taxa asta de prima inmatriculare?
    @kaurro.. e normal.. altfel nu s`ar uita la tine. or avea si ei yakuza lor..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru