Boss-ul Porsche: "Roxster nu va exista"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.06.2007
Wendelin Wiedeking, boss-ul Porsche a infirmat zvonurile potrivit carora va exista un mini SUV, pozitionat sub Cayenne.

Acum cateva saptamani va anuntam despre un posibil SUV pozitionat sub Cayenne de la Porsche. Germanii de la Autobild anticipau intentia Porsche de a lansa un SUV mai mic, botezat Roxster, bazat pe platforma modelelor VW Tiguan si Audi Q5.

Se pare insa ca nu au fost decat zvonuri, presedintele grupului german infirmand ieri intentia de a dezvolta un mini SUV. Wiedeking a continuat, declarand ca atentia companiei va fi indreptata in totalitate asupra lansarii noului sport-coupe cu patru usi Panamera in 2009.

Infirmarea zvonului vine la mult timp dupa ce, acelasi Wiedeking, declarase intr-o conferinta de presa ca intentioneaza sa utilizeze la maxim echipamentele tehnologice destinate pentru dezvoltarea Panamera. Declaratiile sale au ramas inca valabile deci ne putem astepta in viitor la un nou model Porsche, un GT coupe bazat pe o platforma mai scurta a sedan-ului Panamera, probabil un succesor al legendei 928.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru