Brad Pitt conduce un BMW Hydrogen 7

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.06.2007
Starul american a venit la premiera filmului "Ocean's 13", de la Hollywood, cu un model BMW Hydrogen 7.

A fost numita masina care va salva lumea. BMW Hydrogen 7 este primul model cu combustie pe hidrogen produs in serie.

Inca nu se cunosc detalii clare privind impactul pe care il va avea modelul pe piata, dar este clar ca masina germana a inregistrat un plus de popularitate.

Unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, actorul Brad Pitt, a venit la premiera filmului „Ocean's 13”, care a vut loc ieri la Hollywood, cu un model BMW Hydrogen 7. Cu aceasta ocazie am aflat ca Brad Pitt este unul dintre clientii selectati de cosntructorul bavarez pentru a conduce acest model special.

Modelul este produs intr-un numar limitat in acest an si destinat doar unor clienti speciali. BMW Hydrogen 7 foloseste sistemul de combustie interna conventional pentru arderea hidrogenului.

Comentarii (3)

  • oare nu ma platesc astia si pe mine sa conduc un BMW Hydrogen 7? :))
    ...
    0 0
  • patrik
    Ba da cum sa nu ;))
    Probabil o sa te lase cand o sa se ajunga la ocean's 100 ,ideea e ca au inceput cu dreptu' referitor la metoda pe care,cei de la BMW,au ales-o sa-si lanseze acest model,pericol de altfel,nu degeaba l-au ales pe Brady :P ,oricum deja prevad un razboi intre petrolisti si "cei care tin cu adevarat la natura,si la bani binenteles ;))"
    0 0
  • Doamne ajuta
    In sfarsit au intrat in productia de serie masinile cu hidrogen , va dati seama ce impact ar putea avea asupra preturilor la masinile diesel , si pe benzina, ar scadea pretul masinilor alarmant , nu am mai fi la mana arabilor care cresc pretul barilului dupa cum vor ei ,ar scadea brusc pretul benzinei si al motorinei . Doamne ajuta sa intre tot mai mult pe piatza masinile pe baza de HIDROGEN, succes si la mai mare fratilor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru