Brazilia depaseste Germania la vanzarile de VW

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.07.2008
Volkswagen va vinde mai multe masini in Brazilia decat in Germania in acest an. Pe primul loc se afla China.

Numarul de exemplare Volkswagen care se vor vinde in acest an in Brazilia va depasi numarul de unitati ale marcii comercializate in Germania, tara de origine a acesteia. Informatia a fost relevata chiar de seful biroului brazilian al VW, Thomas Schmall, intr-un interviu acordat publicatiei financiare Boersen-Zeitunga.

"America de Sud este piata cu cea mai mare crestere dupa cea din China, iar noi ne pozitionam foarte bine deoarece producem in Brazilia de ceva vreme si pentru ca dezvoltam unele modele speciale pentru piata de aici", sustine Schmall, referindu-se la Volkswagen Gol, un model de segment mic care reuseste sa se numere printre cele mai bine vandute masini ale VW pe continentul sud-american.

Daca previziunile lui Schmall se vor adeveri, Germania va deveni abia a treia piata pentru Volkswagen, aceasta urmand sa fie depasita de China si Brazilia.

via | Just Auto 

Taguri: Volkswagen

Comentarii (5)

  • Marean
    naspa
    Daca nu apare si SUA in primele 3 inseamna ca VW mai are mult pana sa ajunga la ce poate Toyota in acest moment.
    0 0
  • toyota vinde mai mult pentru ca e mai ieftina si o cumpara multi americani idioti.
    0 0
  • AndreiRN
    VW
    Nici nu se poate compare VW cu Toyota. Sunt mult in urma cu gama de modele si fiabilitatea si calitatea produsului. Din cate stiu eu VW vinde in pierdere pe piata din SUA.
    0 0
  • IceCub
    Toyota si VW
    Toyota vinde bine in SUA pentru ca are modele adaptate si concepute pentru aceasta piata. VW nu face "hidosenii" (a se citi masini cu design-ul facut din topor) care sa placa americanilor.
    0 0
  • da ce frate daca nu vinzi masini in state sau nu ai succes acolo inseamna ca masina e nasoala. pana si porche nu mai merge la saloanele auto acolo. america e o nulitate un zero si la fel si retardatii spalati pe creier care o sustin
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru