Britanicii mai scornesc un supercar: Arash AF-10

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.10.2008
Arash AF-10 este un nou supercar britanic, alimentat de aceasta data de un motor V8 de 7.0 litri si 530 de cai putere.

Esential

530 de cai putere dezvolta Arash AF-10

Marea Britanie a dat nastere unui nou actor pe scena celor mai ravnite supercaruri. Este vroba despre AF-10, un model supersportiv creat de britanicii de la Arash. Asteptat deja de multa vreme, AF-10 iese la lumina socand publicul cu un look agresiv, capabil sa il propulseze in topul preferintelor pasionatilor de aparitii exotice.

Modelul a fost construit in mare parte din fibra de carbon si alte elemente usoare, ceea ce a dus la obtinerea unei mase totale de doar 1200 de kilograme. De capitolul cai putere se ocupa propulsorul V8 de 7.0 litri imprumutat de pe Corvette Z06. Acesta ofera 530 de cai putere struniti cu ajutorul unei cutii manuale cu sase trepte.

Simbioza celor doua trasaturi definitorii, putere si masa, a dat nastere unor performante demne de un adevarat supercar. Ramane de vazut daca Arash se va putea bate de la egal la egal cu rivali de renume mondial si la capitolul vanzari, constructorul de nisa asteptandu-se la o cerere foarte mare.

via | Autoblog

Taguri: AF-10, Arash

Comentarii (4)

  • Leonard P.
    Arash AF-10
    Astia au copiat pe Ferrari Enzo si au mai pus si ei cite ceva pe ici pe colo si sigla Arash.Rusine cum pot sa se mindreasca cu asa ceva.
    0 0
  • sutzeanu
    99 %
    in proportie de 99 % spatele este de la ferrari enzo, iar fata aduce , daca nu ma insel , cu f 430
    0 0
  • E tare titlul articolului
    ... te indeamna la comentarii de genul "ba, da astia nu se mai potolesc odata cu supercar-urile, acum cand toata lumea vrea sa fie verde". Provocator titlu.
    0 0
  • bbbobbbo
    enzo
    Asta-i enzo toata ziua.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru