Bucharest Challenge (15): Atmosfera pe circuit

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 20.05.2007
Ultima zi de curse pe Bucharest Ring a insemnat politicieni, fete, accidente, ploaie si intrare libera la FIA GT.

In cea mai importanta zi a evenimentului organizat sub egida FIA la Bucuresti, ploaia a dat batai de cap organizatorilor dar mai ales pilotilor. Ca de obicei in acest weekend, masina cel mai des intalnita pe pista a fost Safety Car-ul, care a neutralizat cursa la fiecare iesire in decor.

Nu a lipsit dintre spectatori nici Traian Basescu, care a venit sa isi savureze victoria din referendum pe grila de start a cursei din FIA GT3, raspunzand aplauzelor din tribune. Pentru ca aversele nu au incetat pana la sfarsitul zilei, organizatorii au decis sa lase intrarea libera, fapt care i-a nemultumit pe platitorii de bilete care isi achizitionasera din timp tichetele de acces. Obiectiv: tribune cat mai pline la FIA GT, cursa care incheia programul de competitii de la Bucharest Challenge 2007.

Unii dintre cei mai solicitati oficiali astazi au fost comisarii de cursa, care au fluturat steagurile de avertizare, au tinut aproape continuu placa SC (Safety Car) in pozitie orizontala si au cautat pe pista, intre curse, resturi de bolizi.

Comentarii (9)

  • YMihai
    ...sa stiti...
    Stirile astea...

    ..EXACT pentru asta a venit nenea Basexu..." sa isi savureze victoria din referendum pe grila de start a cursei din FIA GT3 "

    Ma intreb oare daca v-a dat cumva o declaratie oficiala ...de ati putut scrie ineptii k acestea ?!?!?!?!?

    Cata tristete...
    ...sau bucurie ...de la caz la caz !!!
    0 0
  • discoteca în Parcul Izvor
    Locuitorii din jurul Parcului Izvor întreabă dacă şi în noaptea aceasta (duminică, 20 mai)în a 3-a zi, după încheierea curselor de Formula 3, Kristal Glam Club va ţine deschisă Discoteca tot până la 3-4 dimineaţa cum a făcut în nopţile de vineri spre sambata si de sambată spre duminică.
    Nu ne referim la curse, acestea s-au încheiat în fiecare zi, după amiaza.
    Dar ce a urmat după curse a fost îngrozitor şi a a arătat că nu există nici cel mai mic respect faţă de cetăţeni.
    Cum este posibil ca în aer liber, într-un parc,înconjurat de locuinţe, să se desfăşoare aşa ceva şi un cartier întreg din centrul capitalei să fie terorizat, nopţi întregi, prin poluare fonică, de către un club printr-o sonorizare cu un maximum de decibeli.
    Credem că nimeni nu putea şi nu avea dreptul să dea o asemenea aprobare. Dar dacă s-a dat, am vrea să ştim şi noi, cetăţenii, cine a dat-o şi în ce condiţii.
    0 0
  • ?
    si ce intrebi aici ?
    0 0
  • Schuby
    Du-te la Primarie
    Boceste la Primarie nu la noi... Tipic romanesc. Trebuia sa existe unu care sa dea drumu la robinet!!! Am si eu apartament in zona circuitului si n-am murit. Am dormit linistit,si chiar am savurat zgomotul facut de masini! Dar toata lumea stie cum sunt unii, nu le convine oricum ar fi! Bai locatari nemultumiti, aia de la Monaco de ce nu urla ca voi???
    oFFFFFFFFFF...
    0 0
  • APRECIERE
    Acum nu ma refer la atmosfera de la circuit,doresc sa multumesc redactiei AUTOMARKET RO.pentru informatiile promte date.Nu sant din capitala.
    Pe TV.am vazut imagini ale curselor,dar stirile date de Dvstr.au complectat perfect imaginea de ansamblu al competitiei.
    Va multumesc si mult succes an continuare.
    0 0
  • o porcarie
    Acest Bucharest "Chealanche" a fost un mare fas nu din cauza participantilor la curs ci din cauza mediatizarii acestuia. Sunt curios cate bilete low-cost s-au vandut?
    0 0
  • FeeEntry
    Low-Cost????
    N-auzi, bre, ca au fost moka? beletele...adicatelea!
    intrare MOKA! normal... dupa ce sambata tribunele erau goale... si-au bagat mintile in cap si au dat la liber... Daca mai si anuntau asta (mai bine decat au facut-o... ) poate chiar vedeam lume multa acolo. Asa, insa...
    0 0
  • nyivus
    Ajutoru' sponsorului
    Cred ca organizatorii si-au dat seama de dimineata ca o sa aiba tribunele goale, si Vodafone a fost cea care i-a ajutat; dimineata a trimis la o multime de abonati din Bucuresti un sms cu textul: "Trimite cuvantul 'rezerv' la 1855 si poti castiga gratuit patru bilete Gold la Bucharest Challange." Cei care au trimis au primit un raspuns ca au castigat si li-sa dat un cod cu carea sa-si poata ridica biletele castigate la intrarile de la Parcul Izvor. Cum cei mai mmulti au fost interesati de oferta moka, s-au dus, si mare le-a fost mirarea cand au vazut ca intrarea e libera - si asa s-au mai umplut tribunele:)) Cu ce poti scoate mai bine pe om din casa decat cu o minciuna frumoasa despre catigarea unui premiu moka ?
    0 0
  • Oligarh
    Mediatizare proasta
    Mediatizarea a fost 0. Nu numai ca nu au informat despre importanta cursei dar pe situ oficial romanesc programul competitional era gresit.(in schimb pe fiaGT.com era cel bun)duminica au venit toti dobitocii majoritatea nu stiau mai nimik despre eveniment . Speram la anu sa fie mai bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru