Bucharest Challenge (17): Cursa cea mare

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 20.05.2007
Momentul de varf al weekend-ului din jurul Casei Poporului a fost cursa FIA GT. Spectacol in 110 fotografii!

Cursa contand pentru campionatul mondial FIA GT, a treia etapa a sezonului, a fost castigata de un Maserati MC12 iar echipajul invingator a fost format din doi italieni: Andrea Bertolini si Andrea Piccini. Cei doi au terminat cele doua ore de cursa la aproape 40 de secunde in fata celor de pe locul al doilea, Bouchut/Muecke (pe un Lamborghini Murcielago) si la peste un minut de Montanari/Ramos, pe o masina identica cu cea a invingatorilor.

Cursa de pe Bucharest Ring a fost intesata de abandonuri, noua din cele 27 de echipaje care s-au aliniat la start fiind nevoite sa abandoneze dupa accidente care mai de care mai spectaculoase.

Masinile angrenate in GT2 (competitie care se desfasoara in cadrul cursei FIA GT) si-au stabilit si ele un echipaj invingator: Toni Vilander/Dirk Muller (Ferrari 430 GT2). Acestora li s-au alaturat pe podium Collard/Mallucelli (Porsche 997 GT3 RSR) si Lieb/Falbermayr Jr (Porsche 996 GT3 RS).

Comentarii (3)

  • tv direct
    poze poze si iar poze. ce plictiseala
    nu a transmis nimeni aceste curse la televisor?
    0 0
  • emilio
    cind is la TV cursele?
    nu stie nimeni cind se vor difuza la TV, si pe ce canal?
    0 0
  • sNaKey
    antena1
    s-a difuzat o parte din cursa ieri la antena1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru