Bucharest Challenge a vandut 80% dintre bilete

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 16.05.2007
Incasarile estimate pana acum se ridica la 4 milioane de euro. In plus, organizatorii au anuntat ca vor veni 1000 de straini.

Bucharest Challenge este prima cursa FIA GT organizata pe un circuit stradal in ultimii zece ani. Ultimul eveniment de acest gen a fost organizat la Helsinki in 1997.

Tribunele ridicate pentru circuitul din jurul Casei Poporului au o capacitate de 70.000 de locuri. Potrivit organizatorilor circa 80% dintre bilete au fost vandute deja in Bucuresti. In plus, 1000 de bilete au fost vandute online in strainatate, iar circa 13.000 de oameni vor veni din provincie pentru acest eveniment unic in istoria automobilismului romanesc.

Se estimeaza ca viteza medie de rulare va fi de 148,6 km/h iar timpul de parcurs al unui tur de circuit va fi de 1 minut si 15,3 secunde secunde. In cele trei zile de concurs se vor desfasura trei curse care reunesc 52 de echipe, 107 masini de curse si 182 de piloti.

Comentarii (3)

  • vara verde
    vara verde
    Si poate organizatorii o sa ai grija sa planteze niste pomi care sa creasca intr-un an cat cei care au fost taiati.
    0 0
  • prudentul
    nr de bilete
    Azi, joi, la Bizbazar pe Antena 3 ziceau ca vanzarile de bilete au fost mult mai mici. Daca mai tin eu bine minte (posibil sa ma-nsel) spuneau ca s-au vandut vreo 20.000, ca cele nevandute se retrag la casele de bilete ale circuitului si vor fi cu 10 euro mai scumpe. Pacat ca spectacolul asta, unic in Romania este umbrit de balamucul politic ce se va desfasura in paralel.
    0 0
  • padurarul ;)
    copacii fara ramuri si oameniifara fapte
    ba da sunteti obsedati cu copacii aia faceti miting ca si de 1 mai , sunteti de la ecologisti?plantati si voi din salar 3-4 copaci si mai lasati-ne?asta e singura voastra ocazie sa ne aratati ca existati?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru