Bugatti a prezentat la Geneva doua editii speciale Veyron

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Constructorul din Molsheim a prezentat la Geneva doua editii speciale ale lui Veyron. Caracteristica principala a acestora a fost culoarea utilizata de cei de la Bugatti.

In cadrul Salonului Auto de la Geneva Bugatti a prezentat doua editii speciale ale modelului Veyron. Primul dintre acestea se numeste Veyron Grand Sport Blue si se remarca prin vopseaua folosita de constructorul din Molsheim. Capota, plafonul si partea din spate a masinii au fost vopsite in culoarea Royal Dark Blue in timp ce partile din fibra de carbon, prizele de aer dar si grila din fata au fost "pictate" in nuanta Arctic White.

La interior Bugatti a utilizat aceeasi imbinare de culori ca la exterior, plansa de bord, consola centrala si scaunele fiind imbracate in piele Indigo. Cea de-a doua editie speciala prezentata de marca din Molsheim se numeste Veyron Grand Sport Grey si se remarca tot prin culoarea utilizata de constructor. Veyron Grand Sport Grey este fabricat din fibra de carbon de culoarea gri inchis si din aluminiu polisat.

Cele doua modele prezentate in cadrul Salonului Auto de la Geneva sunt deja cumparate de catre doi clienti ai marcii din Molsheim. Bugatti Veyron Grand Sport Blue a fost vandut pentru suma de 1.75 milioane de euro, iar Veyron Grand Sport Grey a fost achizitionat cu 1.65 milioane de euro.

Via | Bugatti

Comentarii (1)

  • bentley
    Bugatti
    La bugatti fiecare culoare reprezinta o noua "serie" ?... :)
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru